Komenského náměstí 372, Kroměříž 76701
JH
Pan doktor je ochotný, má lidský přístup, empatii, všechno vysvětlí a zodpoví dotazy. Rozhodně se netváří, že ho obtěžujete.
• Praktický lékař pro dospělé • Jiný •
olexovi
Ondřej O.
Super doktor dokáže vyslechnout své pacienti a pomoc jim a sestřička je taky skvělá , mohu jen doporučit,,,• Praktický lékař pro dospělé • •
Milan Š.
Skvělý lékař a skvělý přístup.
Vojta
U pana Dr.Kuciana je skoro kazdy z nasi rodiny kolem kromerize a myslim ze budu mluvit za vsechny,kdyz reknu ze je pan Kucian a pani sestricka dokonala a plnne profesionalni dvojice na kterou se clovek muze obratit z kde jakou bolistkou...
R
R.Sovják
Pan doktor i sestřička, vytvořili skvělý tandem odbornosti a lidského přístupu. Spojení obojího, je pro člověka ve zdravotní nouzi nesmírně důležité. Děkujeme.
O
O.Novotná
Výborný odborník a empatický člověk s velkým zájmem o své pacienty. Mezi praktickými lékaři jeden z nejlepších.
Možnost objednání se a nečekání ve frontě. Ochota pomoci. Správný přístup.
Veronika
Nezbývá mi nic jiného,než se přidat do řad těch, kteří ho chválí-absolutně s ním nemám žádný problém-vždycky když mi něco bylo, tak mi pomohl.Je velmi ochotný vstřícný a i když mě léčil z dlouhodobější nemocí tak byl milý a ochotný...i paní sestřička je super!!!!doporučuji!!!!
Pan doktor má citlivý, lidský přístup k pacientovi. I můj sebemenší problém se snažil se mnou vyřešit. Je velmi příjemný a určitě odborník na svém místě. Taktéž i jeho sestřička je velmi příjemná, ochotná a vstřícná. Vždy jsem byla volána do ordinace přesně podle objednávky. Jelikož nejsem z Kroměříže, byla jsem si vždy jista že zpáteční spoj stihnu bez problémů. Mohu jen doporučit.
Skvělý lékař