Po přihlášení do kalendáře vyčkejte na telefonické potvrzení recepcí

Vysoce zkušený plastický chirurg se specializací na estetickou, rekonstrukční a plastickou chirurgii a chirurgii ruky.

Je absolventem Lékařské fakulty Komenského University v Bratislavě a Slovenské zdravotnické university, kde získal specializaci v oboru. Jako učitel, odborný garant a vedoucí lékař působil na nejlepších klinikách v Bratislavě. Své zkušenosti získal také na mnoha workshopech, kongresech a stážích po celém světě

Zobrazit ostatní profily plastických chirurgů v okolí

Lifting obličeje

Operace očních víček

Plastická operace břicha

Plastická operace nosu

Plastická operace stehen

+1 služba

Jak fungují ceny?

E

Velmi šikovný a lidský doktor, ačkoliv je mladší generace jeho profesionalita je na vysoké úrovni.U pana doktora jsem absolvovala augmentaci prsou, vše probíhalo v pořádku a nemohu si na nic absolutně stěžovat. Už na samotné konzultaci se mi pan doktor Križko skoro hodinu věnoval a pořád jsme přeměřovali a porovnávali implantáty. Nechala jsem to nakonec na něm, protože jsem měla z rozhovoru pocit, že je to opravdový odborník a estét. Samotný zákrok na Brandeis Clinic byl neuvěřitelný. Uplně mě nadchli sestřičky, které se o mě po operaci starali, připadala jsem si jako v ráji, neskutečná lidskost,vynikající přístup,ochota.Vůbec celý personál byl k nezaplacení. Ještě tedy musím podotknout,že jsem nikdy nespala v tak luxusním a vytříbeném pokoji:-) Pan doktor se ihned ráno přišel za mnou podívat a dával mi pooperační instrukce, poté kontrola za týden. Nyní mám měsíc po operaci a prsa mám opravdu krásná.Jsem velmi spokojená i s jizvami, které nejdou vůbec vidět.Pana doktora Križka vřele všem doporučuji, opravdu velký talent a navíc s klukovským humorem :-)))))Erika Č.