Turecká 44, Malé Přílepy, Beroun
Zobrazit ostatní profily veterinářů v okolíSlužby a ceník služeb
Ostatní služby
Od 3 000 Kč
Hospitalizace a dlouhodobá hospitalizace
Od 200 Kč
Veterina VeMaP s.r.o.
Interní medicína psů a koček
Od 500 Kč
Veterina VeMaP s.r.o.
Nemoci drobných savců a exotických zvířat
Od 500 Kč
Nemoci koček - specializace
Od 550 Kč
Ultrasonografie
Od 400 Kč
1993 dokončil studium na VFU Brno, obor všeobecné veterinární lékařství
Po ukončení studia se v rámci dalšího vdělávaní zaměřil na preventivní veterinární medicínu, dietologii a nemoci plazů. V roce 2000 absolvoval zahraniční stáže na Animal Care Center, Red Bay, Alabama, USA a Tupelo Small Animal Hospital, Alabama, USA. Pravidelně se zúčastňuje odborných školení a seminářů. Publikoval celou řadu odborných statí na téma dietologie malých zvířat v odborných i chovatelských časopisech.
Šárka Malíková
S týmem veterinární kliniky a panem doktorem Havelkou jsme společně pečovali o našeho psího miláčka Akima, který měl několik zdravotních problémů, ale díky těmto skvělým lidem se vždy přišlo na řešení, jak je léčit, případně jak účinně pomoci od bolesti a prodloužit mu život, který bohužel musel být před třemi dny ukončen. Za krásných dožitých 14 let našeho pejska vděčíme Pánu Bohu a velkou měrou tomuto týmu a doktoru Havelkovi, u kterého jsme se nikdy nesetkali s neochotou nebo neprofesionalitou. Moc děkujeme!
Michal Jonáš
Chtěl bych pochválit pana doktora Havelku i celý kolektiv veteriny VeMaP za naprosto úžasný a empatický přístup! Museli jsme po nádherných 17 letech utratit naši první kočičku Mauzí. Díky jejich 100% přístupu to pro nás bylo vlastně krásné rozloučení a ukončení jejího života. Velmi jsme s manželkou ocenili rychlé objednání, naprosté soukromí v čekárně a hlavně profesionální eutanázii, kdy nám bylo vše vysvětleno, a s kočičkou zacházeno, no, lépe než v rukavičkách, velmi opatrně, nesmírně přátelsky a s velkou úctou i po jejím skonu. Navíc oddělené čekárny pro psi a kočky, kdy vás objednávají, že jste na klinice sami, je obrovskou výhodou.
A.B.
Pan doktor Havelka je skutečně profesionál - velmi vstřícný k majitelům zvířat, trpělivý přístup ke zvířatům a k dotěrným otázkám klientů. Vždy připraven poradit, pomoci. Spolupracuje s dalšími odborníky, na které klienta v případě potřeby odkáže. Mohu vřele doporučit kliniku VeMaP, ve které působí. I ostatní jeho kolegové jsou skuteční profesionálové.
Michaela Žalmanová
Vynikající veterinář.Milující zvířata, pečlivý, hodný, starostlivý, lidský. Jezdíme k němu již leta s našima kočičákama i psama. Dobré ceny, dojede u domů, poradí po telefonu je-li to možné. Vstřícný. Žalmanová Michaela