Zobrazit ostatní profily pediatrů v okolíCeník
AT
Pan Doktor Friedman je výborný doktor. Taky sestřička je úplně skvělá. My jsme velice spokojeni a nevím jak by to bylo bez něj. Já jsem z Řecka ale pan doktor vysvětlí všechno tak ať všechno rozumím. Věřím můj miminko na pan doktor. Děkujeme.
Machtovi
Pan doktor je velice vstřícný a ochotný. Nikdy jsem neměla pocit, že by nás zanedbával, ba naopak. Pečuje o naše děti příkladně a můžeme ho jen doporučit. Navíc má v ordinaci velice příjemnou sestřičku.
Pan doktor je vyjmecny. Opravdu jsem nezazila lepsiho pediatra. Doporucuji. Znam radu osobnich pratel, kterym pan doktor zachranil dite. Vice takovych.
Pan doktor se mi staral o dceru před 23 lety, kdy se narodila v Mariánkách s řadou vrozených vad. Jeho příkladná péče je nezapomenutelná. Shrnu to, když se dívám na svojí dceru, která studuje úspěšně VŠ a je zdravá, nemůžu nevzpomenout na vás, díky ještě jednou pane doktore.
karel
Pan doktor je velmi dobrý!!!!!
***
S panem doktorem nemám žádný problém
Juli
Doporučuji
=o)
stará se o mě už od porodnice,vždycky mi pomohl a choval se velice příjemně....nemohu dodat nic jiného,než že velmi dobrý má velmi dobrý důvod=o)
Helena Janů
Měla jsem v péči pana doktora oba syny,je velmi důsledný,s léčbou nebyl nikdy problém,přístup k dětem vynikající.Znám ho i z doby,kdy byl primářem dětského odd.v mariáskolázeňské nemocnici,byli tam hospitalizováni oba synové a já mohla být s nimi,takže znám i jeho chování k ostatním dětem a k personálu,je rozhodně škoda,že oddělení bylo zrušeno a tak vynikající lékař několik let čekal na smlouvu s VZP,aby mohl aspoň provozovat soukromou praxi.