Zobrazit ostatní profily gynekologů v okolíCeník
Sarah A.
pan primář Chmelíček je naprosto neopakovatelný , chodím k němu 20 let, přednášel nám na škole, jeho přístup je naprosto profesionální a velmi, velmi lidský. Velmi si ho vážím jako člověka i jako odborníka . Přeji mu hodně dalších let ve zdraví
Lenka V.
Pan primář je lékař s velkým "L"! Vždycky dobře poradí, vysvětlí, ukáže...Obě jeho sestřičky v ordinaci jsou perfektní. Moc ho všem doporučuji, je bezkonkurenčně nejlepší!
Děkuji za možnost vyjádřit svůj názor.
Milada Rydlová
Velmi profesionální přístup. Pan doktor vše vysvětlí, poradí, je vstřícný, ochotný a neustále se i ve vysokém věku vzdělává. Je velmi lidský a jeho znalosti jsou na vysoké úrovni. Chodím k němu už 25 let a jsem velmi spokojená. Jeho sestřička je jeho prodlouženou rukou, velmi ochotná a příjemná. Jejich přístup k pacientkám je na nejvyšší úrovni. Jsou příkladem pro všechny v našem zdravotnictví. Přeji jim vše dobré a hlavně zdraví at slouží.
host
Pan primář má můj obrovský respekt a obdiv. Ví si vždycky rady. Chodím k němu od 13 let a nyní je mi 35 let. Vyléčil mi neplodnost a nyní se snažíme o další dítě. Po porodu jsem chodila chvíli k paní dr. v Brně. I když měla super vybavení a 3D ultrazvuk tak nepoznala srůst děložního hrdla a neodtékala mi menstruační krev. Pan primář mi zase ihned pomohl, obrátila jsem se na něj se vší důvěrou. Doslova mě zachránil!!!!!!!!!!! Hned věděl co je za problém a hned to vyřešil, má veliké zkušenosti a všechno pozná.
Snad se nám s pomocí pana primáře povede i to další dítě, v to věřím! Moc mu děkuji!
Děkuji
Hana Škárková z Dukovan
Pan primář si zaslouží nejen můj obdiv a díky a přeji mu hodně zdravíčka !
velmi dobry gynekolog
Výborný lékař s dlouholetou praxí,velice vstřícný a ochotný a hlavně velmi pečlivý.Velmi milá a ochotná sestřička.
Dagmar
Chodím k panu primáři již 19let a jsem sním velice spokojená!
Šťastná Věra
Pan primář Chmelíček je vynikající gynekolog s dlouholetými zkušenostmi, ale je výborný i v jiných oborech. Pomohl mi při záchvatech před transplantací jater, manželovi zase ulevil od bolesti zad.
Eva
Pan doktor Chmelíček je nejlepší lékař, doktoři z Orlí v Brně a Ivančicích se mají ještě hodně co učit!!! Chodím k němu 3 rok a mám po starostech. Moc mu tímto DĚKUJI!!!