Zobrazit ostatní profily ortopedů v okolíCeník
Véro
Na termín soukromé konzultace jsme čekali 2 měsíce. Po 5 minutách nás pan doktor předal kolegyni s tím, že musí dělat něco jiného, ani se neomluvil, naopak byl velmi arogantní. Takové povýšené chování bych od lékaře nečekala a už vůbec ne na soukromé konzultaci. Pan doktor je možná odborník, to ale neznamená, že nebude respektovat pacienta jako člověka.
Martin L.
Přijemné prostředí a ochotní zaměstnanci od recepční po doktory, kteří vyřešili můj problém s bolestí zad. Nevyhodou je aktualní výluka v MHD.
Markéta
MUDr. Barna jistě není špatný lékař. Svoji kliniku si ale zařídil spíše jako továrnu na pacienty, podle hesla - neexistuje zdravý, ale pouze špatně vyšetřený člověk. Čekací doby jsou zde kratké, nicméně příliš empatie ani individuálního přístupu nečekejte. Bez ohledu na diagnozu (na tom ultrazvuku se vždycky něco najde) dostanete předepsanou přístrojovou terapii. Personálu kliniky je hodně a přístroje musí běžet. Pokud si připlatíte, můžete se léčit i vlastní krevní plazmou. Nakonec možná zjistíte, že slibované urychlení léčby se nedostavilo. To už ale budete o mnoho tisíc korun lehčí.
Richard
Po několika vyšetření ve státních nemocnicích, kdy mi bylo sděleno, že mi v podstatě nic není mi jako jediný velmi pomohl a odstranil bolesti zad, kterých jsem se nemohl zbavit 4 roky.
Lukas
Skvělý doktor, který jako jediný byl schopen přesvědčivě odhalit můj problém, na který mnoho předešlých doktorů nepřišlo a také mu za to děkuji. A samozřejmě mohu vřele doporučit.
Ortopedové s Vojenská zdravotní pojišťovna ČR v Praze
Ortopedové s Oborová zdravotní pojišťovna v Praze