Zobrazit ostatní profily praktických lékařů v okolíCeník
Zdeněk Vopálecký
Nemohu si vynachválit jak paní doktorku Čeňkovou, tak i její sestřičku.
Absolutně lidský přístup k pacientům. Řešení problémů s nemocemi na vysoké úrovni. Více rozepisovat netřeba.
Moje spokojenost bez jakékoliv sebemenší stížnosti je maximální.
Děkuji.
Hodnotím pěti hvězdičkami.
M.Vraník
MUDr.Čeňkové,si vážím nejen jako lékaře,ale také jako člověka,který svým pacientům dokáže naslouchat.A to je nedílná součást medicíny a člověčiny.Nebudu zde vychvalovat tuto lékařku,jenom hluboce před ní skláním svůj klobouk a děkuji za její dlouholetou práci ve prospěch pacientů.A vězte,že pokud se mluví a píše o poslání lékaře v Hippokratově znění,pak zde v tomto případě to platí dvojnásob. Ars medica magna est.....
bohužel tuto doktorku nemohu doporučit. Vzhledem k tomu, že diagnostikuje od stolu u mě přehlídla nejen mononukleózu a s následky této nemoci bojuji do dnes. Je pravda, že paní doktorka Čeňková je moc milá, ale to mi zdraví nevrátí. Dlouho jsem se rozmýšlela, zda od ní odejdu a konečně jsem sebrala odvahu. Mám již novou lékařku, která zjistila nemalá pochybení ze strany MUDr. Čeňkové. Samozřejmě je na každém z Vás jak si kdo váži svého zdraví, ale v případě, že máte pocit, že Vám něco je trvejte si u ní na vyšetření. Dokud jsem byla zdravá neměla jsem s ní problém, jen co jsem měla pocit, že něco není v pořádku paní doktorka mě jen prohlédla sdělila, že je vše v naprostém pořádku, ale následky si nesu teď já, ne ona....
nemám s ní dobré zkušenosti. Špatně diagnostikuje, antibiotika předepisuje úplně zbytečně a naopak, když jsou potřeba tak je nepředepíše. Čekání v ordinaci je na celé dopoledne. Chodím tam jen když už je to nutné, jinak se raději léčím doma...
Mocová Zdenka
Paní doktorka je velmi pečlivá,dobrá diagnostička,vyslechne,bez problému pacienta pošle na odborné vyšetření..a nikdy se mi u Ní nestalo,to co většina lékařů dělá,když nevědí,že vše hraje na psychiku.Paní doktorka nééé!!
K tomu je příjemná a sympatická a není pravda,že se u Ní dlouho čeká.
V současnosti,ale to je přechodné sice ano-má dlouho nemocnou sestřičku a jako zástup tam má asi 80 letou na výpomoc..
Takže se mi teď stalo,že výsledky odběrů na předoper.vyš.mi tato sestřička dávala skoro hodinu...ale ta sestřička,která s pí.doktorkou pracuje,od Ní mám vždy papíry v ruce během minuty..ty je s pí.doktorkou dokonale sehraná dvojka!!
Skálová Jana
Paní doktorka je velmi milá, ochotná, pečlivě vyšetřuje.Nikdy se mi nestalo, že by mi špatně určila diagnosu.K paní doktorce chodím již 20let a jsem velmi spokojená. Vřele doporučuji.Sestřička je vždy velmi ochotna pomoci, nic není problém, bezbolestně bere krev, dobře píchá injekce.V ordinaci vládne dobrá nálada.
Milada
Velmi schopná lékařka, dobře diagnostikuje, velmi pečlivě prohlíží každého pacietna a vždy
je velmi ochotná poslat na případné další vyšetření s tím, že pomůže vybrat i odborného lékaře.
mik
Na vše předepisuje jen antibiotika, strašně dlouho jí trvá než vyřídí jednoho pacienta, dlouhé i více jak tří hodinové čekací lhůty jsou na denním pořádku. Nedokáže opravdu poradit. Chodím k ní opravdu jen, když musím!!!