Zobrazit ostatní profily praktických lékařů v okolíCeník
Les.ben
Tak paní doktorka je podle jednoho hodnotitele sarkastická.Inu v průběhu ordinační doby se vystřídá u ní celá řada lidí s velmi odlišnými bolístky, problémy, některými vážnějšími, jinými možná i banálními.Musí tedy neustále měnit i způsob myšlení a to bývá po několika hodinách pro každého člověka , lékaře nevyjímaje, hodně náročné.Jistě se snaží být vstřícná ke každému, ale ubránit se někdy obranným reakcím před "nervy drásajícím pacientem" nelze. Nezapomínejme, že i lékař (navíc žena!) má řadu těžkých chvil, které v ordinaci sice přemáhá, ale my mu to čas od času někteří dokážeme ztížit a on (ona) pak reaguje "sarkasticky".Může to být i z jiných důvodů.Jako lékařku ji nemohu hodnotit, jako dívku vracející se z přijímacích zkoušek na lékařskou fakultu ano. Byla velmi milá, příjemná, zkrásnělá napětím z dopoledních chvil a očekáváním co bude dál.
stepe
Tak tuhle paní doktorku bych bral do rodiny hned :o) .No,alespoň,že je "moje obvoďáčka".Skvělý lékař a člověk !Přejí ji,ať žije do 150 ti let.Škoda,že nepraktikuje i stomatologii.... :o(
Petr S
Paní odktorka včasnou diagnostikou mi prakticky zachránila život a tek jsem jí moc vděčný a děkuji.Vladimír
Paní doktorka je báječná,s lidským přítupem,výborná diagnostička.Stanislav
Myslím,že paní doktorka je hodná,přímá,vše vysvštlá,nic nenechá náhodě.Má pořád v čekárně hafo lidí ,ale beží to jak na drátku.Tak žádné vykecávání.
vstřícná,pacienta vyslechne,umí poradit,vzorná starost o zdraví pacientů,empatická.
Možná dobrá diagnostička, ale sarkastická, neudělá si čas na pacienta
Burdová
Zkušená lékařka,se zájmem o pacienta,lidská,s profesionálním přístupem.
Lékařka jak má být :-)
Aleš
Marcela
Nejleší,lidská se zájmem o pacienta a jeho zdraví.Velmi hodná a vstřícná
Upravit nebo spravovat profilPraktičtí lékaři s Vojenská zdravotní pojišťovna ČR v Opavě
Praktičtí lékaři s Oborová zdravotní pojišťovna v Opavě
Praktičtí lékaři s Revírní bratrská pokladna, zdravotní pojišťovna v Opavě