Zobrazit ostatní profily diagnostiků v okolíCeník
Vlastimil
Paní doktorka není sice moc výřečná, ovšem naprosto poctivě a kvalitně provede vyšetření a podrobné popíše vše i do lékařské zprávy. Rozhodně svoji práci neodbývá.
j.l.
Na rozdíl od jiných věhlasných diagnostiků se paní doktorka u mých onkologických problémů v diagnóze nikdy nespletla (již několikrát). A to bych řekl, že je u pacienta rozhodující (alespoň u mě). Je vidět, že její zkušenosti jsou obrovské.
věcný přístup, málo informací, neochota
Jaroslav Líska
Paní doktorka Špelinová není velmi dobrá, ale vynikající. Je ve svém oboru absolutně profesionální a navíc pečlivá, vstřícná a ochotná.
Jaroslav Líska
Hliňáková Klaudia
K paní doktorce chodím 8 let - vždy na mě byla velmi milá,ochotná cokoliv vysvětlit a uklidnit.Dokonce i můj manžel u ní několikrát byl a máme naprosto stejný názor.Přestože pro mě návštěva paní doktorky, znamená výlet na půl dne do Prahy - určitě mi to za ten čas stojí.Pro mě je důležité,že je precizní.
Znamenáček
Jsem velice spokojen s lékařkou a její prací ,chodím k ní na pravidelné prohlídky,jsou precizní a důkladné,mohu jen vřele doporučit.Znamenáček Petr Praha 4
Paní doktorku jsem navštívila dnes, již potřetí v průběhu tří let a musím říci, že je velmi pečlivá, je to odborně kvalitní lékařka. Nechápu, na co si lidé zde stěžují. Ke mě se chovala vždy zcela normálně, tedy slušně.
Paní doktorka je velmi pečlivá, důsledná a dobrý diagnostik. Chování k pacientům - tam má velké rezervy. Nezdraví, pokud není někdo u "její" pojišťovny, odmítá dělat vyšetření, při každé z mých celkem šesti návštěv měla výhrady k mým doporučením od praktického lékaře, měla výtky k průběhu dalších vyšetření jako bych je já mohla ovlivnit a pod. Nadřazené, povýšené chování k pacientům.
Paní doktorka je odborník,zcela diskrétní, nesoustředí se jen na jeden orgán, ale na celou příslušnou oblast
Paní doktorka je nejlepší diagnostik v ultrazvukovém vyšetření. Moc milý přístup, příjemná čekárna, vše vysvětlí. Je to odborník v oboru
Upravit nebo spravovat profilDiagnostici s Vojenská zdravotní pojišťovna ČR v Praze
Diagnostici s Oborová zdravotní pojišťovna v Praze
Diagnostici s Zdravotní pojišťovna ministerstva vnitra ČR v Praze