MUDr. Milena Schrötterová

Pediatr Více

Kontaktní údaje

Praktický lékař pro děti a dorost

Ostrovského 3/253, Praha

• Z

K paní doktorce jsem chodila já sama jako dítě. S dcerou jsem neváhala, přestože jsem bydlela na druhé straně Prahy. Paní doktorka se mě sem tam zeptá na moje rodiče i dávno dospělé sourozence, nechápu. Každopádně přístup super, mám u paní doktorky pocit jistoty, že ví, co dělá. Doporučuji a děkuji za péči.

• O

Paní doktorka schotterova bez problémů ale od té doby co tam je ta nová doktorka bohužel je to katastrofa momentálně hledám pro děti jiného pediatra už tam odmítám bohužel chodit

• B

K paní doktorce chodíme už 15 let, za tu dobu jsme se x-krát stěhovali a nikdy mě nenapadlo měnit. Jsme více než spokojení po všech stránkách :)

• A

Osobne mi nevyhovuje neprijmemny chaos pri kazde navsteve, kdy clovek jakmile vejde do ordinace, ma pocit, ze se nestihne ani na nic zeptat a uz musi ven, neempaticke a hlucne prostredi, rychle stanovovane diagnozy (a to ne vzdy spravne) je za me nevyhovujici a nekomplexni pristup. Nedoporucuji pro deti, ktere jsou citlivejsi na nove prostredi, obzvlast u lekare, protoze zde neni prostor ani na rozkoukani. U dotazniku k 18-ti mesicni prohlidce jsem cekala naslednou diskuzi nad vyvojem ditete, ale sestra si ho jen vzala a nikdo nerekl ani slovo. Cekarna i ordinace pusobi jak z 90 let, coz je ten nejmensi problem. Na obranu pani Dr. ocenuji jeji ochotu konzultovat kdykoliv vse po telefonu.

• Z

paní doktorka je skvělá. Dělá svoji práci s láskou a nadšením. Nikdy nás neodmítla, vždy poradila. Moc děkujeme za všechno paní doktorko.

• Umístění: Praktický lékař pro děti a dorost Jiný

Nejlepší praktická doktorka, takže když se mi narodilo druhé dítě, vůbec jsem neváhala a přihlásila ho opět k paní doktorce i když na Smíchově už nebydlíme a musíme za paní doktorkou dojíždět.
    Můžu jen a jen DOPORUČIT.

• Umístění: Praktický lékař pro děti a dorost Narození dítěte

Když jsem v pátém měsíci těhotenství hledala pediatra, chtěla jsem v blízkosti bydliště, tak jsem googlila a našla ve stejné ulici. Vyťukala jsem číslo a volala. Ozval se milý a přátelská hlas. Paní doktorka mi poskytla osobní telefon v případě dotazů či potřeby mimo ordinační hodiny. Nikdy jsem se s tím nesetkala a mile mne to potěšilo. Když se dcera narodila, po propuštění jsem paní doktorku kontaktovala na soukromém čísle, protože byl víkend, s dotazem, kdy máme přijít, když nám v porodnici řekli, že od propuštění máme pediatra navštívit do 48h. To vycházelo na následující den, tj. pondělí. Paní doktorka mi odpověděla sms obratem, že gratuluje a těší se zítra naviděnou. Opravdu jsem tento přístup nečekala. První návštěva úžasná, další a další také. Na mé otázky mi vždy odpoví se zájmem, poradí, nic nepřehání a naopak nezanedbává. Nyní se stěhujeme trošku dál, nicméně budeme dojíždět. Pokud bychom však nemohli z nějakého důvodu za paní doktorkou osobně, nabízí službu návštěvy domů, což je úžasné. Více takových lidí s láskou a zájmem. Děkujeme!

• Umístění: Praktický lékař pro děti a dorost Registrace mé dcery

• Chodím k paní doktorce s oběma syny..A nevymenila bych ji za nikoho..hodná,vzdy raději vyšetří 2x..nic nechává náhodě..poradi,vysvetli..máme ji moc radi.i mimo prac.dobu..několikrát..nám pomohla a proto raději dojedu 35km.. ale mám jistotu.Kutilci

• V

Nejlepší paní doktorka!!Já sama jsem k ní chodila,můj brácha i moje sestra a nyní k ní chodím se svými 3,5letými dvojčaty.Přestože dojíždíme 30km,nikdy jsem nelitovovala!Paní doktorka je vždycky milá jak k rodičům,tak dětem,všechny dotazy zodpoví,léčbu vysvětlí a rozhodně se snaží nic nezanedbat!Anb nedává jako lentilky,dělá crp i strep testy.Již několikrát jsem jí musela volat mimo ordinační hodiny na mobil a vždy byla ochotná a milá!Neměnila bych ani za nic a doufám,že ještě dlouho do důchodu nepůjde...

• A

Výborná doktorka, výborný člověk. Naše Viktorka jí má tak ráda, že ani u injekce nebrečela, všem bych doporučil, ale slyšeli jsme, že prý půjde do důchodu, tak snad bude náhrada také taková...