Alergologie a klinická imunologie
Sadová 33, Blansko

Zobrazit ostatní profily alergologů v okolí

O

K paní doktorce chodím od mala (dnes je mi 24 let). Velmi mi pomohla v době častých nemocí a také s alergiemi. Oceňuji velice lidský, přátelský a vtřícný přístup.

Naprosto spokojeni, jak pise nekdo nize, snazi se hledat i pricinu, nedavat leky zbytecne, vstricna, i se sestrickou obe velmi mile. Dokonce i deti tam chodi radi:-)
U vsech znamych, co tam kdy byli, velmi oblibena. Meli jsme z vice zdroju jen nejlepsi doporuceni!
SNAD JEDINY lekar, co jsem kdy zazila, ktery bere na cas (nejdelsi zpozdeni jsme tam zazily cekani 5 minut).

Jedna z nějlepších lékařů co jsem potkala... pečlivá, starostlivá a vstřícná.. problém se nesnaží jen zaplácnout nějakým lékem, ale snaží se i přijít na příčinu :) Moc ráda k ní chodím :))

Paní doktorka je skvělá já osobně k ní chodím řadu let a těd i moje dvě děti a jsme spokojeni.

R

Paní doktorka se nám stará od narození o naše dva malé alergiky a návštěva u ní je pro nás vždy příjemným zážitkem.