Dentella spol. s r.o.
Londýnská 45/665, Praha

Zobrazit ostatní profily zubařů v okolí

Umístění: jiné místo Jiný

nepříjemné sestry na recepci, paní doktorka nekonzultuje zamýšlený zákrok ani sumu s pacientem a zákrok prostě provede a pak vás pošle zaplatit horentní sumu - což není v pořádku (i dle konzultace s pojišťovnou). Od této zubařku po druhé návštěvě odcházím a hledám nového stomatologa.

od zubu mě bolela celá hlava, sestra mi nabídla termín na objednání asi za 6 tejdnů!! když jsem řekla, jestli by to šlo dřív, řekla: no jestli vás to bolí, ale já si myslim že vás to nebolí, tak bolesti bereme od 7-11 každej den..
přišla sem, zub vyvrtala, nezeptala se jakou chci plombu, mam pocit ze ostatni zuby ani nezkontrolovala, jenom ten, na kterej sem jí ukázala! no a za měsíc mám další kaz, hned vedle toho, kterej mi vrtala..
katastrofa :(, zubařku změnim, hned jak najdu něco, kde berou..

Jsem u paní doktorky přes 12 let a vždy bylo všechno perfektní a na velmi profesionální úrovni. Moc milá je i sestřička, navíc ordinace i celé zázemí jsou perfektně čisté, což se o některých zubních ordinacích např. na obvodních klinikách říct nedá. K paní doktorce chodí i moje maminka(také max.spokojená) a nyní už i moje 4letá dcera, která se k paní doktorce vždy těší. Paní doktorku se setřičkou vřele doporučuji.

Mohu jen doporučit

Dva roky jsem upozorňovala paní doktorku, že mě bolí zub. Nejvíce mě chytil v letadle při návratu z dovolené. Bylo mi řečeno, že mam paradontozu a že je to mrtvý zub a že to mrtvé zuby dělají a že si mám vyplachovat ústa kysličníkem. Pak mi jednou při cestě do práce zub u dásně odpadl ("uhnil"). Při následné návštěvě to paní doktorka okomentovala slovy: "A jejda". No comment.

pani dokrorka i setra jsou velmi profesionalni.

Jednou mi na otázku, co mám dělat, když mě po studeném, horkém, a sladkém bolí zuby, odpověděla: Tak jez hořký, kyselý a slaný. Takovou odpověď jsem vážně chtěla slyšet. :/

jsem u Pani doktorky už 9 let a vždy jsem byl spokojen:-

Pokud jsem k ní chodila, byla jsem spokojená, nicméně jsem se přestěhovala a nová paní doktorka mi odvrtala plomby paní dr. Mazánkové a ukázala, jak se mi pod nimi pomalu kazí zuby dál. Takže za pár let bych musela jít do umělých. Ač nerada, nemohu hodnotit kladněji.

Šikovná a tichá