J.K.
Máme každý možnost si svého lékaře vybrat. Já jsem si vybral paní doktorku Křivánkovou a nehodlám nic měnit.
Je super, dobrá diagnostička, ochotná a precizní. Také sestra je příjemná a ochotná. Vřele doporučuji. A zdůrazňuji, že toto hodnocení je od pacienta.
Novotná
profesionální přístup, vstřícné jednání, snaha o optimální řešení problémů
Neugebauer
Po zdejších hodnoceních jsem měl trochu obavy, nicméně p. Doktorka byla velmi milá a vstřícná. Ano, měl jsem lehkou diagnózu (Borelióza) a v podstatě šlo jen o to vypsat recept a poučit mě, ale nemůžu říci křivého slova...z mé zkušenosti mohu doporučit.
pepa
Mám zatím jen dobré zkušenosi,každý kritik by měl přemýšlet jestli on je super jednička.
Paní doktorka jen sedí za stolem a nic neudělá, od praktického lékaře čekám diagnózu, posouzení celkového stavu a celostní přístup k pacientovi, MUDr. Křivánková jen vymýšlí, ke kterému specialistovi by vás v případě přetrvávajících problémů poslala. Mám dojem, že kdybych přišla s vážnou chorobou, která není vidět navenek, paní doktorka nic nepozná.
souhlasím se zápornými komentáři..paní doktorka je neochotná cokoliv řešit..mrzí mě takové jednání..o to víc si můžeme vážit kvalitních lékařů,kteří naštěstí jsou! chce to jen hledat..
Nejlepší lékař v okolí. Individuální přístup k pacientům a hlavně snaha neustále se vzdělávat v novinkách v oboru tak, aby pacient dostal vše tak jak má.
Katka Slaninová
Já i celá moje rodina jsme s MUDr.Křivánkovou velice spokojení.
miloslava mertova
Paní lékařka je velmi odborně zdatná, jako člověk obětavá a vstřícná k pacientům.
Speváková
Já jsem s paní doktorkou velmi spokojená,vstřícná a velmi pečlivá,mohlo by takových lékařů být víc.
Upravit nebo spravovat profilPraktičtí lékaři v Žďáru nad Sázavou
Praktičtí lékaři v Boskovicích