Zobrazit ostatní profily veterinářů v okolíCeník
Max
Dlouho jsme byly spokojeni z osetrenim zvirat pri mensich urazech a obcasnich konzultacich. Ale posledni navsteva skoro stala pejskovi o zivot.
Pri podezreni na onkologie zacaly v klinice zakroky vetsina ze kterych byla zbytecna (tych 10tys dohromady za skoro nic neresime) ale nejhorsi ze jsme ztratily hodne casu a zbytechne zdravotne pretizily psa (pri onkologie kazdy den jde o zivot)
Takze misto odborneho vysvetleni situace a rady jit conejdrive k zkusenemu onkologu, zacal zvlastni postup divnych zakroku.
Druhy den byly jsme objednani na (bylo receno) neinvasivni biopsie ale skoncilo to operacnim odstranenim mizni uzliny a poslanim ji nekde do Nemecka.
Po predani psa zadna informace, a nejhorsi a nekompetentni rada cekat na vysledky 1-2 tydny, a doufat ze to neni Lymfom.
Za par dnu zkoumani mraku informace jsme pochopily ze to je nesmysl protoze za par tydnu pes proste zemre nebo hrozne se posune v onkologicke stadie bez urgentnigo zakroku.
Odborny onkolog udelal vsechny testy za jeden den a zjistil presnou diagnozu a nasadil lecbu ten stejny den.
Na jednoduche zakroky klidne tam zajedte. Pri vetsich potizich, ihned vyhledat odbornika.
:) krásná malá rodinná veterina, milé a usměvavé sestřičky, můj pejsek měl dlouhá léta kožní problémy a paní doktorka nám velmi pomohla. Jinam už chodit nebudeme.
Sněhově Bílá
Musím bohužel nesouhlasit s dobrým hodnocením paní veterinářky MVDr. Mileny Krátké. Mám dva kocourky, které jsem nechávala kastrovat s odstupem dvou let. Prvního jsem dala do péče právě paní Krátké. Kastrace měla proběhnout v dopoledních hodinách, odpoledne měl kocour odpočívat na veterině a vyspávat po aplikaci tlumících léků. Když jsem si pro něj ale v šest večer konečně mohla přijet, byl v takovém stavu, že jsem pro něj na místě brečela. Nemohl chodit, jíst, prostě nic. Snažila jsem se ho doma nakrmit kočičí konzervou (od večera předchozího dne nesměl nic jíst).. ten chudák nedokázal nad miskou ani udržet hlavu a celý mastný od jídla mi usínal. Byl úplně zbídačený a ke všemu - jak jsem následující dny zjistila - i plný blech. Operace pravděpodobně proběhla v jinou dobu, než se paní "veterinářka" dušovala. Tři dny se na kocoura nesmělo šáhnout, bolelo ho to. Tehdy jsem si myslela, že je to normální, protože to byla moje první zkušenost. V pořadí druhého kocourka jsem ale dala kastrovat na Kladno. Přivezla jsem ho tam ve dvanáct, ve dvě bylo vyřešeno a na kocourovi nic znát nebylo. Byla jsem tím tak překvapená, že jsem se ptala, jestli zákrok vůbec dělali:) Kocour byl naprosto normální, chodil, jedl - absolutně jiný přístup personálu i výsledek. K MVDr. Krátké bych už v životě nešla a doufám, že moje zkušenost ušetří bolesti alespoň Vaše mazlíčky, mě se to u jednoho z nich bohužel nepodařilo.
Gezi
Dlouho jsem přemýšlel, u koho nechám kastrovat mladou fenku boxera. Líbily se mi webové stránky paní doktorky a dal jsem taky na zdejší dva komentáře. Moje hlavní starost byla, aby si pes neodnesl psychické trauma. Jak se ale po zákroku ukázalo, lépe jsem si vybrat nemohl. Péče byla jednoduše dokonalá, až jsem si říkal, jestli se mnou pes z toho láskyplného prostředí bude vůbec chtít jít domů :) 1. den byla hodně unavená, druhý už jsem ji musel chytat, aby neběhala do schodů a během dalších několika málo dní byla fenka jako dříve. Závěr: povedená operace, lidsky i profesionálně vynikající lékařka, milé sestry.
maminka
Připojuji se k hodnocení p . Melzochové. Vše, co píše, v této ordinaci platí. Přešla jsem k p. doktorce po předchozím docházením na kliniky ( bláhově jsem se domnívala, že potřebujeme mít takového veterináře, který má službu i o víkendech). Teprve v této ordinaci jsem dospěla k poznání, že mě vyhovuje jeden lékař. Na klinikách nikdy nevíte, kdo má právě službu a těžko se tam vytvoří "důvěra" - tak to vidím já.
P. dokrorka i sestřičky jsou profesionálky. Oceňuji nejen to, ale i přístup, empatii, ochotu a vstřícnost, komunikaci přes email i telefon ( vzhledem k tomu, že k p. doktorce dojíždíme, tak jsem za to ráda). Vše vysvětlí - stručně, ale výstižně. Vždy pomůže, povzbudí. Takže p. doktorce a celému týmu dávám 1* a všem doporučuji.
P. doktorce a sestřičkám díky za to, jak se staráte o naše mazlíky.
Melzochová
K veterinárním lékařům chodíme již více než 25 let. Po cca 10 ti letech, kdy známe paní doktorku a máme zkušenosti i s jejími operačními schopnostmi mohu zodpovědně říci, že se jedná o výbornou lékařku, s laskavým, milujícím a velmi profesionálním přístupem ke všem zvířátkům. Vždy ochotná pomoci, rodinná veterinární lékařka, na kterou se můžeme kdykoliv s důvěrou obrátit.