Zobrazit ostatní profily internistů v okolíCeník
Peprníčková Zuzana
Paní doktorka Hofmanová je velmi empatický člověk. Určitě bych neměnila. Je pečlivá, starostlivá. Bohužel má plno,a tak již nemůže přijmout i mou druhou dceru. Se svou milou a chápajicí sestřičkou tvoří bezvadný tým.
hapacuka
Paní doktorka Hofmanová je velmi pečlivá a vstřícná, což ovšem ocení skutečně nemocní pacienti a ne ti, co skáčou po doktorech, jako blešky ve psím útulku. Je to především lékařka a tak také vyšetřuje. Ty sprosté pomluvy, od samozřejmě nepodepsaných, jsou směšné. Vždy mi pomohla a pomáhá s problémy. Jsem ráda, že chodím už 23 let zrovna k ní a neměnila bych. Sestřička je velmi milá a je vidět,podle toho, že se nemění, že i ona zde pracuje ráda. U jiných lékařů se sestry mění a to o nich také něco vypovídá.Podle mého názoru je toto nejlepší ordinace praktického lékaře v Benešově.A komu se nelíbí čekání, ať jde jinam, ale je to na úkor kvalitní péče. Dávám 5 hvězdiček a přeji dostatek sil a zdraví.
Libuše Havránková
Já si na paní doktorku ani na sestřičku martinu nenohu stěžovat.Jsou to prostě lidi a lidem pomáhají a jsou vždy vstřícní k vašim bolestem i starostem . Kdo je pomlouvá a píše negativa ? tak to nejsouu lidi , ale ....já nechci být sprostá. děkuji paní doktorce i sestřičce - vždy s úsměvem . Štěpánová helena
Jak už jsem jednou psala,k paní doktorce,chodí celá moje rodina a máme ji rádi.Je pečlivá,a dokáže s člověkem promluvit o problémech.trvá na prevenci a to je dobře,kdo ji haní tak ať jde pryč a nepomlouvá.Marie Pavlištová
Marie Pavlištová
Je pečlivá a dovede s pacientem hovořit,a opravdu se snaží pomoci a já ji obdivuji,jsem ráda,že ji mám.Děkuji paní doktorce.
Dobrý den dámy, tak Vaše připomínky zřejmě zobrazují Vaší inteligenci. Říkají Vám něco slova "prevence" a "vyšetření"? Paní Mudr. Hofmanová je určitě jedna z nejlepších lékařek na okrese. Bohužel jsem měla zdravotní problémy a bylo velmi obtížné určit diagnózu. Mudr. Hofmanová mi pomohla hned několikrát. Nejen, že byla strašně trpělivá a starostlivá, ale její "lidský" přístup mi opravdu pomohl. Je to profesionálka a doktorka s velkým "D" !!!
No tak tohle nevím jak popsat, je to sice už delší dobu, ale zážitek mi zůstal dodnes. Mám pocit, že se při prohlídce pacienti musí neadekvátně svlékat. Bohužel s tím nemám zkušenosti jen já. Zajímavé je, že se to týká jen žen.
Upravit nebo spravovat profilInternisté s Zdravotní pojišťovna ministerstva vnitra ČR v Benešově
Internisté s Vojenská zdravotní pojišťovna ČR v Benešově
Internisté s Oborová zdravotní pojišťovna v Benešově