Zobrazit ostatní profily psychiatrů v okolíCeník
BH
Nikdy v životě na mě nebyl nikdo tak hodný a laskavý. A profesionál. Děkuji moc!
Pavla
K paní doktorce docházím již 5 rokem a jsem naprosto spokojena. Je velmi empatická a odborník na svém místě! Snaží se pomoci a obecně bych za ni dala ruku do ohně. Myslím si, že málo který psychiatr by byl ochoten si sednout s mými nejbližšími a pomoci jim s pochopením mé nemoci. Taktéž se mi snažila pomoci s hledáním psychoterapie, skupinové terapie apod.
Bez paní doktorky bych to nezvládla.
P. S. Před návštěvou si prosím zjistěte rozdíly mezi psychiatrem, psychologem, terapeutem apod. Jsou to naprosto rozdílné profese, tak abyste věděli, co je v jejich popisu práce, neměli přehnané požadavky a zbytečně jste zde potom nepsali negativní hodnocení.
andrea
K pani doktorce chodim uz 4 roky a jsem
maximalne spokojena,je to odbornik se srdcem na pravem miste. Nekdy je navsteva kratsi nekdy delsi, vzdy podle potreby. Doporucuji
Zlata Krištofíková
paní doktorka je zodpovědná a pečlivá lékařka,je to velice hodný člověk,velmi mi pomáhá řešit můj zdravotní stav a jsem s ní naprosto spokojená,každému jí mohu vřele doporučit.
Zlata K.
julifilipova
U p.doktorky jsem byla již několikrát.... Je velmi milá, empatická a zkušená... Jsem ráda, že nemusím hledat nikoho jiného a že mi byla doporučena kamarádem právě ona..
Mariubartolomeo
Potřebuji psychologa a ne že přijdu k paní doktorce "jak vám je napíšeme recept" a za 10 min jsem venku. To je plat za to že mi napíše recept, zato že se mě v krátkosti zeptá jak mi je. Moje osoba potřebuje psychologa, doufala jsem, že paní doktorka pozná že potřebuji odbornou pomoc. Rozebírat mé zdravotní potíže, sedět tam minimálně 45min s pacientem který to potřebuje, to by mohla paní doktorka zavést ve své pracovní náplni.
Chápu že pacientům nabízí že kdykoli mohou zavolat když jim bude nejhůř, nebo když mají nějaký ten problém, ale na takové rozhovory po telefonu by jsi měla vyhradit nějakou hodinu kdy nemá objednané pacienty. Napsat ke kontaktu volejte u uhle a tuhle dobu. To si u paní doktorky vyslechnu spíš já cizí trable, než ona ty moje.
Delší věc, myslela jsem že psycholog je od toho aby jsme si s nimi popovídali a věnoval se nám, ale pravdou je že si musíte psychologa zaplatit, jak říká paní doktorka Herčíková... Já nemám takových finančních prostředků k tomu abych jezdila k psychologovy do Uhříněvsi tam si sednu na 10min zaplatím za recept 30,- a můžu jet za psychologem "kterého budu zajímat" co mám za problém a bude mi kývat jak mi strašně rozumí, uteče 45min zaplatím 600,- a myslíte že se mi ulevilo ani náhodou!!! Tíží mě to, že čím víc potřebuji psychologa tím bych si měla hledat delší práci na to abych nebyla zahlcená psychickými problémy. Takže můj názor je to že zdravotní si platíme asi zbytečně, když chodím k psychologovy s domněnkou že mi pomůže a on mi řekne že psychologa si musím zaplatit, aha tak na co paní doktorka vůbec ordinuje. Moc mě mrzí že mám takoví pohled, když jsem paní doktorku viděla poprvé byla jsem nadšená. Když jsem tam přišla po 4 byla jsem zklamaná, tím že jsem jí chtěla dát šanci že 10min tam budu jen poprvé, ale bohužel....
Nebo jestli rozlišuje věkovou kategorii - tak to mě mrzí ještě více, mladí mohou být velmi zraněni životem a je jedno kolik vám je. V této zemi kord, lidé se podvádějí a zneužívají lásku těch kteří jí chtějí rozdávat aby byli šťastní.
Přijde mi to tak, protože recenze jsou spíše pozitivní i kuli těmto recenzím jsem šla k paní doktorce...
ladoresa
pani doktorka, je skvela, je mi oporou i kdyz by nemusela, vim, ze ji muzu kontaktovat v krizi, ona svou profesi zije a razantne nesouhlasim, s nazorem velmi slby, vazeny pane, jsou lidi , kteri ji volaji a ona telefon zveda, protoze ten hovor muze zachranit lidsky zivot. velmi a mnohokrate dekuji, zachranila zivot i mne. dekuji, dekuji,
Smutna Lenka
Paní doktorka je člověk na pravém místě. Hodně mi pomohla a opravdu ví co dělá byla jsem u několika psychiatrů a každý mi chtěl jen dávat antidepresiva. ale až p. doktorka poznala že antidepresiva pro mě nejsou tímto jí moc moc moc děkuji :-) Lenka
Markéta H.
Na Paní doktorku nedám dopustit,pomohla mi a moc jí za to děkuji
Nevim co mate proti invalidnim penzim...znam lidi co jim ID ulevila vice nez chemicke skodlive naduzivani
benzodiazepinu.
Psychiatři s Vojenská zdravotní pojišťovna ČR v Praze