Zobrazit ostatní profily ortodontistů v okolíCeník
Sylva
Chodime k pani doktorce tri roky a jsme moc spokojeni.Nikdy na me ani na dceru nebyla neprijemna,vzdy je mila a vse nam pekne vysvetli.Dceri se pekne rovnaji zuby a chodi k pani doktorce moc rada.
Paní doktorku můžu jenom doporučit. Jsem její pacientkou již 12 let a opravdu mi moc pomohla. Zuby mám krásně srovnané. A navíc vždy se chovala mile a dokázala mi odpovědět na moje otázky a vše vysvětlit.
Pro ty, co chtějí mít zuby v pořádku, vřele doporučuji. Myslím, že paní doktorka Havlová je opravdu odbornice ve svém oboru. Jen mi na ní trošku vadí odměřené a někdy i arogantní chování. A také to, že se to hrozně vleče a všechno trvá hrozně dlouho. Ale v mém případě asi není, kam chvátat, takže to nemůžu označit jako ten největší zápor.
Pacientka
Opravdu nevím, co si mám o paní doktorce myslet, někdy je příjemná, jindy zase strašně arogantní a neochotná. Z druhé strany si zase myslím, že ve svém oboru je uznávaná. Každopádně by se měla ke svým pacientům a jejich rodinným příslušníkům chovat slušně a když se na něco zeptají, tak z nich nedělat debily. Matka pacientky
matka
Ze začátku jsem byla z paní doktorky trošku v rozpacích, ale velmi brzy jsem zjistila, že své práci skutečně rozumí. Je to velmi milá a příjemná paní doktorka a můžu ji jen a jen doporučit mému synovi skutečně pomohla.
Lada
Skvělá lékařka dokázala mé děti opravdu si pečovat o svůj chrup a srovnala synovi zuby děkuji
Rodič pacienta
Nejsme spokojeni pro arogantní a povýšené chování.Žádná ochota a vstřícnost.Hodnotit odbornou stránku není zatím ještě možné.Snad budeme příjemně překvapeni.