Jiri
Ve Velkych Karlovicich jsem byl jako zdravotnik detskeho tabora. V prubehu dvou dnu jsme pani zbarku kontaktovali 2x. Poprve telefonicky - ac v ordinacnich hodinach byla pani zubarka jiz po hlase silne indisponovana a proto jsme osetreni provedli jinde. Druhy den jsme jiz pani doktorku museli navstivit s jinym ditetem. Dite osetrila, ale nauctovala poplatek 100,-Kc (diteti dala pouze docasnou plombu).
Situaci jsme probrali i s vice mistnimi obyvateli a i podle nich je pani zubarka velmi problematicka.
Miloš
Je to lékařka a ne zubař kterej z pacijenta tahá peníze mám s paní doktorkou letité skušenosti a vždy mi dokázala pomoci a poradit , jak řekla tak i bylo .Divím se že mladý člověk kteréj má problém s chrupem svádí vinu na lékaře , možná by to chtělo více péče o vlastní chrup již od mala . Jsem si jistý že paní doktorka je člověk kterej umí ale je tojen člověk tak si to uvědomme.Já můžu paní doktorku doporučit všem pacientům a to bez rozdílu věku. M.
K.
Kdyz jsem od ni odcházela k jine zubni lekarce, tak jsem sice počítala stim ze neodvedla svou práci tak jak měla. Ale bohuzel nová zubní doktorka našla 7 kazů, což u mladého člověka je opravdu hodně. A od te doby se to semnou táhne.Jsem hluboce zklamaná, protoze celou základní školu mi tvrdila jak mám výbone zuby ikdyz me občas pobolívaly. Oprvadu, koho znám tak raději odejde, pokud má tu možnost