Zobrazit ostatní profily alergologů v okolíCeník
Odehnalová M. Berkyová
Paní doktorku rozhodně doporučuji. Ještě jsem se nesetkala s takovým úžasným přístupem. Paní doktorka je profesionál. Jeli jsme za paní doktorkou přes 100km a vyplatilo se. Ještě jednou moc děkuji za všechno. Sestřička také velmi milá. :-)
A.K.
Paní doktorka je úžasná – milá, snaží se vyjít vstříc, je rozumná. Ale sestra, která bývá v ordinaci, je velmi nepříjemná.
ZO
Dekuji za dnesni vysetreni. Tak prijemnou navstevu lekare jsem jeste nezazila. Rozhodne vsem doporucuji.
Spokojený pacient - Aka
K paní doktorce Fránkové chodíme s dětmi včetně manžela. Paní doktorka je empatická, trpělivá, snaží se vše vysvětlit a pomoci. Jsem moc ráda, že ji máme. Paní doktorku doporučuji lidem ve svém okolí, myslím že je lékař na svém místě.
J. Procházková
Paní lékařka Fránková je zářný příklad doktora. Je profesionální, moudrá, empatická, trpělivá a laskavá. Nepochybí v ničem. Neskutečně charismatická. Pro mne anděl. Můžeme být rádi, že ji máme. Doporučuji všem, aby pochopili jak má návštěva ordinace a léčba vypadat- i většině doktorům a doktorkám. Zpráva je samozřejmostí.
Anastasiya Petrova
Pani doktorka je nejlepsi! Slusna, hodna, pecliva a mila. Je opravdu profesionalni doktorka, ktera vzdy najde individualni pristup ke kazdemu.
Doporucuji vsem!!!
Lucie
Pani doktorku jsem doporucila minimalne 10 znamym a jejich rodinam a vsichni jsou nad miru spokojeni - hlavne s profesionalnim a individualnim pristupem. To, ze je Pani Frankova mila a prijemna to je bonus ;-)
Irena Cerkasova
Za pani doktorkou jsem vyrazila s 6ti mesicni dcerkou s hlavou plnou predsudku, otazek a obav. Odchazela jsem spokojena a vyklidnena. Vsechny otazky mi byly vysvetleny s terpelivosti a profesionalnim pristupem. A to uz nemluvim o tom, ze to je velmi charismaticka dama, ktera okouzli nejenom rodice, ale i deti. A nesmim opomenout ani pani sestricku, ktera byla velmi prijemna. S cistym svedomim doporucuji vsem.
Zuzana B.
K Pani doktorce dochazime se synem a naprosta spokojenost. Nemuzeme si na nic stezovat! Ocenujeme hlavne lidsky pristup, pani doktorka je opravdu velmi mila a vse rada vysvetli a poradi. Clovek na svem miste.
Daniel K.
Velice šikovná paní doktorka, mohu jen doporučit! Věnovala se mé dceři velmi pečlivě a svědomitě s náležitou odbornou péčí.
Upravit nebo spravovat profilAlergologové s Vojenská zdravotní pojišťovna ČR v Praze
Alergologové s Oborová zdravotní pojišťovna v Praze
Alergologové s Zdravotní pojišťovna ministerstva vnitra ČR v Praze