Zobrazit ostatní profily neurologů v okolíCeník
Lenka
velice chytra lekarka,ma rozsahle znalosti i z psychiatrie,je sectela a rychle vi co se deje,umi se o pacienta postarat
Tomáš V.
K paní doktorce jsem šel po té, co jsem začal pochybovat o diagnóze neurologa, kterého jsem navštívil jako prvního. Paní doktorka byla velice milá, ochotná a vstřícná, ale hlavní je to, že můj problém správně diagnostikovala ještě před návštěvou rentgenu, ten její domněnku jenom potvrdil. Po celou dobu mi lidsky vysvětlovala o co se jedná s názornou ukázkou jak na tištěném plakátu tak i na mém těle. Určitě bych tuto paní doktorku všem doporučil.
PhDr.V.Marcinekova
U paní dr. Ciupové jsem se opakovaně léčila a s její péčí jsem velice spokojená. Je vždy milá, ochotná , vždy se snaží udělat vše, co je v jejich silách. Vřele doporučuji. Pracuje často nad rámec svých povinností. Děkuji moc. PhDr.V.Marcineková
PhDr Jiri Tyl
S MUDr Ciupovou odborne spolupracuji i sam navstevuji k ni 16 let. Opakovane se presvedcuji (a ti/ty, ktere doporucuji, zpravidla take), ze je mimoradne lidska a vstricna. Je vyborny diagnostik; jeji zpravy a posudky jsou velmi dukladne, zasvecene, je videt, jak sve veci rozumi. Je to terapeut, ktery se vzdelava a ovlada manualni medicinu za stare skoly: mnoho lidi zazilo, jak do zablokovanych zad udela prstem pich - pich - pich a hned se mohou hybat. Ocenuji take jako psycholog, ze bere moje odborna doporuceni vazne - netvari se "lekar jsem tady ja, nelekari nemohou nicemu rozumet". Videl jsem take opakovane, jak dovedla v mziku rozehrat a ziskat pro spolupraci i velmi uzkostne deti, ktere se jinak nechtely s nikym bavit - jak je vysetruje skrze hru a pri hre. (Take jsem parkrat zaslechl, ze nekdo musel dlouho cekat nebo ji nahanet, ale za tech 15 let ty pripady spoctu na prstech jedne ruky. V kazdem pripade jsou - krome odbornosti) mnohonasobne kompenzovany jeji ochotou a vstricnosti k lidem.) Moje ucta! PhDr Jiri Tyl, klinicky psycholog a psychoterapeut
Volal jsem pabi doktorce v akutnim stavu. Vzala me. A ma velice prijemny pristup k cloveku. Chapu ze pokud je toho na pabi Dr. Moc odkaze Vas na jineho lekare aby pomohl. Svedci to o jeji profesionalite. S pozdravem Stanislav Prochazka
Příjemná, vstřícná a ochotná. Sedla si semnou, popovídali jsme si o tom co mě trápí a narozdíl od primářky v Motole mi po 12 letech léčení navrhla CT, které jsem měl mít kvůli epilepsii už při zjištění této nemoci. Jen občas toho má moc a působí lehce zmateně, ale jinak super. Palec nahoru :)
Velmi ochotná,příjemná a snaží se co nejrychleji nemocným pomoct.
Pani doktorka je velice ochotna a z vlastni zkusenosti mohu potvrdit,ze z lepsim pristupem jsem se u lekare jeste nikdy nesetkal!!!!!Ochota,peclivost,vstricnost a hlavne z pani doktorky vyzaruje chut nejen splnit sve povinosti,ale opravdu vam pomoci!!!!!!!
L.
pan Michal Dvorak a pan Elleder Tomas pisou ze stejneho PC (DE.KEF.DA.GGF) ???
Eliška Šrolerová
Určitě se jedná o stejnou doktorku, u které byl v létě manžel?
Byl zde na doporučení obvodní lékařky s bolestí ruky a ramene, Dr. Ciupová ho ani nevzala do ordinace, jen MEZI DVEŘMI převzala papíry od obvodní Dr., napsala doporučení na jiné neuro vyšetření k Dr. Kalousovi do Podolí a objednala na příště. Při kontrole opět jen mezi dveřmi převzala výsledky vyšetření, zkoukla a zkonstatovala, že manželovi nic není... O žádné vstřícnosti, odbornosti nebo zájmu o pacienta nemůže být ani řeč!
Za naší rodinu tuto lékařku DŮRAZNĚ NEDPORUČUJI!!!
Upravit nebo spravovat profilNeurologové s Vojenská zdravotní pojišťovna ČR v Praze
Neurologové s Oborová zdravotní pojišťovna v Praze
Neurologové s Zdravotní pojišťovna ministerstva vnitra ČR v Praze