Zobrazit ostatní profily praktických lékařů v okolíCeník
Dagmar
Souhlasím ze všemi kladnými názory na paní doktorku Chlebovskou. Je výborný praktik , vstřícná , ochotná vždy dobře poradí. Jsem moc ráda, že jsem před lety měla to štěstí a patřím pod její křídla.
josefd
Paní doktorka -odbornice na správném místě.!Navštěvuji ji minimálně,ale,když už musím,tak vždy mi dobře poradí.Jsem rád,že je mojí lékařkou a doufám,že ještě dlouho bude.Josef Daněk
Paní doktorka je skvělá. Vždy ochotná, milá, vstřícná. Za paní doktorkou se člověk nemusí bát přijít s problémem, že ho odbyde. Je velmi pečlivá. A také bych chtěla velice pochválit sestřičku v ordinaci, která je taktéž velmi milá a ochotná!!!
Irena B.
Paní doktorka Chlebovská je jedním z nejlepších a nejvstřícnějších lékařů, s jakým jsem měla tu čest se setkat. Je nejen výborným diagnostikem a skutečným odborníkem, ale také vřelým a sympatickým člověkem. Vzorně pečuje o celou naši rodinu a upřímně doufám, že ještě dlouho bude.
Paní doktorka je ABSOLUTNÍM PROFESIONÁLEM v každém ohledu!
Beneš Vl.
Se všemi uvedenými hodnoceními se vřele ztotožňuji. U paní Dr. Chlebovské jsem evidován již více než 30 let a celou tu dobu jsem s její prací více než spokojen. Díky za péči pro celou rodinu!!!!
MUDr Milena Chlebovská patří dlouhodobě k těm profesionálním praktikům, u nichž se pacient setká nejen s vysokou mírou odbornosti, ale i lidským přístupem s hlubokou mírou empatie.
Patří k těm doktorům, u nichž návštěva je nejen příjemným zážitkem, ale její doporučení a diagnóza je vždy fundovaná.
Ing Jan Goláň
Pečlivá při zjišťování diagnózy. Pokud je toho třeba zasílá ihned ke specialistům.
Výborná
Jana Adamcová
Jako jedna z mála dokáže určit diagnózu a vyšetřeními si jen potvrzuje svouj domněnku. Mockát děkuji za všechno!
Krhut
Vstřicnost pečlivost odbornost
Upravit nebo spravovat profilPraktičtí lékaři v Frýdku-Místku
Praktičtí lékaři v Novém Jičíně
Praktičtí lékaři v Otrokovicích
Praktičtí lékaři v Rožnově pod Radhoštěm
Praktičtí lékaři v Frenštátě pod Radhoštěm
Praktičtí lékaři v Bystřici pod Hostýnem
Praktičtí lékaři v Frýdlantě nad Ostravicí
Praktičtí lékaři v Lipníce nad Bečvou
Více (13)Praktičtí lékaři s Vojenská zdravotní pojišťovna ČR v Valašském Meziříčí
Praktičtí lékaři s Oborová zdravotní pojišťovna v Valašském Meziříčí
Praktičtí lékaři s Zdravotní pojišťovna ministerstva vnitra ČR v Valašském Meziříčí
Praktičtí lékaři s Revírní bratrská pokladna, zdravotní pojišťovna v Valašském Meziříčí
Praktičtí lékaři s Všeobecná zdravotní pojišťovna v Valašském Meziříčí