Vzdělání
1995 Kurs onkologické chirurgie FN Motol v Praze
1995 Kurs kofochirurgie FN Motol v Praze
1997 Kurs endonasální chirurgie FN Motol v Praze
1999 Kurs onkologické chirurgie FN Motol v Praze

Další krátkodobé kurzy a semináře - diplom celoživotního vzdělávání platný do r. 2016
Licence
Dětská ORL 2002 - bez omezení
Vedoucí lékař - primář ORL 2001, prodloužena do r.2021, zárověň licence pro poradenské služby a odborného zástupce, je i licencí pro samostatnou praxi bez časového omezení

Běžný termín

Zobrazit ostatní profily otorinolaryngologů v okolí

Ostatní služby

Bezdružická 274, Planá

SWISS MED CLINIC s.r.o.

Umístění: SWISS MED CLINIC s.r.o. Běžný termín

Důvěra v lékaře je na prvním místě! Skvělý! Lidsky přístup, profesionalita, odbornost!

Profesionální přístup, výborný doktor, léčili jsme usi,nosy - spokojenort. Někdy trochu rázný přístup, ale s tím se dá žít, když nás za to uzdraví. ;-) Doporučuji

MUDr. Milan Velík je ve svém oboru jednička, navíc má k pacientům lidský přístup, při léčbě dovede dát reálný náhled, podporu, rozhodnost, humor, má také skvělý vztah k dětským pacientům. Je nejlepším lékařem, kterého znám. Jana Vlková

Výborný přístup, Důvěryhodný, Komunikativní. Byla jsem s péčí pana Mudr. Velíka opravdu moc spokojena a taktéž s celým personálem Swis Med Clinic s.r.o. (Nemocnice v Plané).