MUDr. Milan Tomešek

Gynekologická ambulance

Budějovická 45, Křemže

Přiblížit mapu

Umístění: Gynekologická ambulance • Jiný

Super lékař.Slušné vystupování,vždy vyslechne.Velice pečlivý.

Umístění: Gynekologická ambulance • Jiný

Pan doktor je sice velmi milý a na první pohled se mi zdálo, že to bude lékař, který mi pomůže s dlouhodobě trvajícími obtížemi. Panu doktorovi jsem velice podrobně vysvětlila mé potíže, jelikož je mám opravdu dlouho. Pan doktor mi nabídl jako řešení antikoncepci i přestože jsem jasně zdůraznila, že se pokouším otěhotnět! Mé symptomy řešil vyvoláním menstruace injekcí, následně pak zastavoval menstruaci léky a takto dokola. Nyní jsem navštívila jiného lékaře, kde mi bylo řečeno, že trpím PCOS, což mi pan doktor Tomešek bohužel zapomněl oznámit! Musím říct, že jsem byla velice nespokojena a jsem ráda, že již navštěvuji jiného lékaře, který moje problémy aktivně komunikuje a naslouchá mi.

Umístění: Gynekologická ambulance • Jiný

Běhen svého života jsem byla u mnoha gynekologů a tenhle je jeden z nejlepších. Klidný, pohodový, decentní a systematcký. Jsem za něj moc vděčná a jsem ráda, že mi nic nevnucuje, nabízí alternativy, vysvětluje a já si mohu vybrat to, co mi nejvíc sedí. Co víc si přát?

T

Jsem u Pana Doktora již 8let a poslední 4roky dojíždím 35km do Křemže. Nejlepší ženský lékař,neměnila bych nikdy

Velké díky PANU doktorovi,je to úžasný lékař

Slušné vystupování,na tom dost záleží.

Pan doktor je člověk na svém místě, příjemné vystupování,zodpovědnost, laskavost... Velice si ho cením a jsem s ním velmi spokojená.Vřele všem doporučuji.

K panu doktorovi dojizdi sice necely rok z Kaplice do Velesina,ale s jeho peci jsem velmi spokojena.Hovori s pacientkami otevrene,coz si na nem velice cenim.Ne kazdy to dokaze.Takoveho lekare vrele doporucuji.

Doktor na svém místě

Slušné vystupování.