Zobrazit ostatní profily psychologů v okolíCeník
Silvie Odehnalová
Pana Tělupila znám již několik let. Nebýt jeho pomoci, nebyla bych dnes tam, kde jsem. Nejspíš bych skončila někde v blázinci a bez dětí. Život by pro mě ztratil úplně cenu. Pan Tělupil je skvělý člověk. Je citlivý, empatický, chápající, hodný, vstřícný, milý, vtipný, laskavý,... Člověk s velkým Č, který dokáže druhým nejen vhodně nabídnout pomoc, ale i opravdu pomoci. Je to člověk na správném místě. Umí si zjednat pořádek, sezení u něj jsou o pohodě, všímá si změn na klientovi v průběhu sezení a umí na ně vhodně reagovat. Má velmi příjemný hlas, kterým za pomocí svých slov umí pohladit. Umí si nastavit hranice a udržet si je. Když se rozzlobí, tak jedině oprávněně, ale s mírou. Je to moc hodný člověk. Takových už dnes moc není. A jako chlap musí být určitě také skvělý. Takoví jsou vzácní a jsou spíš ohroženým "druhem". Jeho ženě my ženy můžeme jen závidět :o)
Co jsem zde napsala, je věcí názoru. Chápu, že někomu nesedne, ale je to také o tom, že jsme každý jiný, každý vnímáme a cítíme věci po svém, tak jak jsme se to naučili, nebo jak nás to naučili.
Ale za mě patří panu Tělupilovi obrovský dík za všechno.
LadaJ
Neprofesionální, údaje z vyšetření si nepamatuje. Tudíž nedává věci do souvislostí. Nedokáže zjednat klid u sezení, špatná koordinace. Vyslechne, ale neporadí, jen zkonstatuje. Chybí hloubka a citlivý přístup, pochopení, vstřícnost, chuť pomoci.
Psychologové s Vojenská zdravotní pojišťovna ČR v Brně
Psychologové s Zdravotní pojišťovna ministerstva vnitra ČR v Brně