Zobrazit ostatní profily gynekologů v okolíCeník
ZA
Pan doktor Švach je vždy velmi příjemný a pečlivý. Prevence probíhá podrobně. Při těhotenství vše vysvětloval, pečlivě vyšetřoval a radil. Při zkušenosti s potratem a následném operačním dořešení, byl velmi citlivý při kontrole, nabídl pomoct, vše opakovaně dovysvětlil. Kdyby byli takový lékaři ve všech oborech, tak je radost chodit k lékaři.
Voráčková
S MUDr. Švachem jsem vždy byla spokojená. Docházela jsem do ordinace v Brumově, cokoliv jsem se zeptala, mi bylo zodpovězeno. Ochotně se mnou komunikoval i při mém pobytu ve Finsku a podílel se tak na řešení mých tehdejších gynekolog.problémů. Kdybych se nestěhovala do jiného kraje, určitě bych neměnila.
Ivona
S panem doktorem Švachem jsem velmi spokojená. Má laskavý a pečlivý přístup. Oceňuji profesionalitu a pana doktora určitě všem doporučuji.
ýmo
pan doktor je milý, má jemný, lidský přístup k pacientkám, vyšetření nebolí. chodím k němu v želechovicích. vytkla bych vlezlou sestru, která miluje drby. nemluvím s ní více, než je třeba... nechci totiž, aby s další pacientkou rozebíraly mě :D nejprve vyzví informace, a pak je předá panu doktorovi. je mi jasné, že je to tak zorganizované kvůli úspoře času, ale popravdě, díky povaze sestřičky mi tento systém dost leze na nervy.
Další věc: myslím, že zlehčuje problémy pacientek. vyšetření prsou mi za několik let nedělal ani jednou, letos poprvé na vyžádání. četla jsem starší hodnocení. ze srovnání hodnocení péče v průběhu let mi vyplývá, že se mu práce stala rutinou. jistě, někdo by to mohl nazvat slovem "nadhled". osobně nejsem spokojena a hledám nového gynekologa.
Šenkeříková
Nejlepšíí jakého znám-absolutně jedničkový,pomůže ,poradí prostě super!!!!!!!! :-))
Kateřina F.
Pacinetky, které udávají kladné hodnocení asi něměly nikdy žádný gynek. problém. Nevím co by řekly tomu, že po pěti letech neúspěšného početí Vám p. doktor nevezme ani krev a hned Vás žene na umělé oplodnění. Vím, že není odborník na léčbu neplodnosti, ale kdyby býval vyšetřil krev, což patří mezi základní vyšetření, nemusela jsem podstupovat tak dlouhý a zbytečný maraton ohledně otěhotnění. Proto nemůžu uvést kladné hodnocení:-)
Každá slečna či paní, co neměly žádný problém píšou kladné hodnocení. No chtěla bych vidět, kdyby měly problém s početím pět let a p. doktor by jim za tu dobu nevzal ani krev a hned je hnal na umělé oplodnění:-)))
Pan doktor je velký profesionál a negativní názory na jeho osobu sem trochu nepatří. Co se týká telefonu, že si účtuje, tak bych chtěla vidět alespoň jednoho člověka, který v práci dělá tak, aby to platil ze své kapsi. Je to trochu vtipné v dnešní době:-D
S panem doktrem nemám negativní zkušenost a v oblasti Klobouk epšího nenajdete i když by jste zašly do Zlína. To je smutné.
Pan doktor je jeden z nejlepších jaké jsem poznala, je jemný, svědomitý a vždy vztřícný, i když jsem se přestěhovala do Olomouce, stále za ním dojíždím . Ne že by tady nebylo dost lékařů, ale pan Švach mi naprosto vyhovuje a dokonce na mně kolikrát i čeká v ordinaci, když se opozdím na cestě. Po profesní straánce je také super. Je to prostě doktor s velkým D. Vděčná pacientka Katka
Zdravím všechny,
pan doktor Švach je nejlepší gynekolog jakého znám...Má profesionální přístup, vždy mě pozorně vyslechl a vše podrobně vysvětlit.
Po morální stránce je to skvělý a klidný člověk a na jeho profesionální péči se můžu vždy spolehnout.
Jen tak dále pane doktore, jsem na Vás pyšná!
Spokojená pacientka Monika
Upravit nebo spravovat profilGynekologové s Oborová zdravotní pojišťovna v Zlíně
Gynekologové s Vojenská zdravotní pojišťovna ČR v Zlíně
Gynekologové s Zdravotní pojišťovna ministerstva vnitra ČR v Zlíně