Pavel Musil
asi 20 let spokojenost, nyní více než rok bez termínu a při potížích jsem byl odkázán, že prý čekají ženy i děti a mám si dojít na pohotovost, což jsem nakonec musel, protože i po roce stále nemám termín prohlídky stanovený
Helena Valečíková
Pan doktor je pečlivý, skvěle opraví zuby, mám s ním jen dobré zkušenosti.
Soňa
S panem doktorem jsem maximálně spokojená. Zbavil mne panické hrůzy ze zubařů,je pečlivý a citlivý.Jsem s ním natolik spokojená,že i po odstěhování z Vysočiny do Plzně k němu ráda dojíždím.
Pavla
Super pan doktor. Profík, pečlivý, vše vysvětlí, nikdy mne od něho nic nebolelo. Syn se ho také nebojí. A že si počkám půl hodky v čekárně mi vůbec nevadí. Chápu, že některý zákrok potřebuje delší čas. A dnes se čeká všude..
Jan
Velmi dobrý odborník,pečlivý, vybavený, nezneužívá svého postavení vůči pacientům , jen ten čas strávený v čekárně.
john
Neuvěřitelně arogatní, styl jeho práce pamatuje ještě dinosaury. Při objednání na určitou hodinu si připočtěte ješte jednu až dvě hodiny, které strávíte v čekárně. V dnešní době je umrtvení při vrtání stardartem u každého lékaře.
Katka
Jsem maximálně spokojená. Jeho přístup je velice profesionální. Nejlepší zubař, jakého jsem měla. I mé děti jsou spokojené a zubaře se nebojí. Jediný zápor_i přes objednání na určitou hodinu není vyjímkou i hodinová čekací doba.. :-( Ale vzhledem k nabízené péči si člověk rád počká.
Pan doktor toho sice moc nenamluví a člověk si i při objednání posedí na chodbě ale jinak jsem s ním velmi spokojený. Hlavně že nešetří umrtvovacíma injekcema. Jeden z mála pochopil že když to lidi nebude bolet, tak tam radši přijdou na preventivní prohlídku. Co je malé ďobnutí injekcí proti vrtání do živýho?
Za sebe ho rád doporučuju a ordinační doba i odpoledne je vážně super!
MK
Profesionál na svém místě, pracovní doba dlouho odpoledne, nelituju změny pojišťovny...(btw, zkuste s VZP sehnat v Jihlavě zubaře:)
Můžu jedině doporučit.
Markéta
Nezažila jsem lepší a profesionálnější přístup, pečlivý, sympatický a umí si poradit. K němu je i radost chodit a není se čeho bát...nikdy mě netrápí a nic nebolí!A co je moc fajn, je krátká čekací doba obejdnání narozdíl od jinýho stomatologů a ordinační hodiny do 19h, kdy tam člověk může zaběhnout po práci a nemusí si kvůli tomu brát volno!!!!Fakt super, doporučuji velice!!!!!!!