Tereza
S panem doktorem jsem byla vždy spokojena, objednací doby dodržuje celkem přesně, přesto mám několik výtek. Když jsem jednou přišla o 10 minut později sestra mě seřvala, jak si to představuju, že na mě nemají celý den. Podobně lakomý na čas byl i pan doktor, když jsme tam přišla s osmičkama, velmi necitlivě se vyjadřoval k mým obavám (ořez dásní). Po zákroku mi sdělil, že to brzy začne bolet ale nějaké léky na bolest mi nenabídl. Dnes mám zase problém s osmičkou ale obavy z návštěvy jsou větší než bolest.
Výborný a práce kvalitní.Doporučuji.
Pan doktor i nova pani doktorka jsou velmi prijemni, pri osetreni respektuji moje pozadavky a naroky. Velmi doporucuji. D.
Nerada chodím k zubaři a vysřídala jsem jich už několik, ale tento je z nich nejlepší. Mohu jen doporučit :-)
Maximální spokojenost s panem doktorem. Pečlivý, starostlivý, lékař. Pracuje pro lidi.
Odborník na svém místě, mohu jenom doporučit!
naprostá spokojenost s erudicí mistra..
pacientka
Takových odborníků, jako je pan Střelec je už v dnešní době poskromnu....díky za něj
Super přístup. Pan doktor Střelec je velmi ochotný a velmi pečlivý odborník. Nikdy jsem nechodil rád k zubaři. Ale teď co chodím k panu doktorovi Střelcovi, tak jsem opravdu spokojený. Pan doktor i zdravotní sestra jsou opravdoví profesionálové a velmi lidští zdravotníci. Chtěl bych poděkovat panu doktorovi za vynikající práci na mém chrupu a taky hlavně setřičce paní Běhunčíkové za ochotu s jakou mě vždy objednává do ordinace, kolikrát ani nevím, že půjdu k zubaři a šup, a už sedím na křesle.
Velmi dobrý stomatolog,výborně poradí, vysvětlí nutnost potřebného zákroku i s ohledem na budoucí řešení případné zubní protézy. Dopředu upozorní i na finanční náklady zákroku a poradí různé alternativy. V jeho čekárně se zbytečně nečeká. Dodržuje časové objednávky.Bolestivé případy řeší ihned. Je při práci velmi pečlivý.
Upravit nebo spravovat profilZubaři s Oborová zdravotní pojišťovna v Uherském Brodě
Zubaři s Vojenská zdravotní pojišťovna ČR v Uherském Brodě
Zubaři s Zdravotní pojišťovna ministerstva vnitra ČR v Uherském Brodě