Zobrazit ostatní profily plicních lékařů v okolíCeník
Kristina Jir.
Pan doktor i sestřička jsou opravdu báječní. Skvělý a lidský přístup, děkuji Vám!
Kadečkov
Již řadu let, mám dýchací potíže a pan doktor, je velmi pečlivý, moc mi pomohl, vše vysvětlí. Já jsem s léčbou i ostatním personálem, velmi spokojena.
Michal R.
Po návštěvách velkých zařízení jsem si představoval lepší péči, dostatek testů, aby mi už někdo pomohl. Vše zafungovalo zde. Pan doktor se maximálně snaží dotazy a testy zjistit problém, léčbu konzultuje, navrhne možnosti a pokud nezafunguje, má v záloze další zkoušku.Necítil jsem se odbytý. Léčba zafungovala perfektně. Vynikající profesionál. Děkuji
vlastacajthamlova1
Musím je přidat ke chválícím klientům.Dnes jsem pana doktora navštívila se svým synem a musím potvrdit,že je skutečně velmi pečlivý,profesiální.Člověk se zde cítí být člověkem nikoli "pacošem"Pane doktore:DÍKY! Chvála i pro sestřičku.
info
S takovou péčí , jako u pana doktora Štěpáníka jsem se ještě neshledala. Je velice pečlivý ,příjemný, má ojedinělý přístup k pacientovi.Zcela profesionální péče! Pan doktor mi vše jasně vysvětlil a věnoval se mi na 100% . Sestřička milá a usměvavá. Tak si představuji fungující zdravotnictví.
dita.kacinova
Velice profesionální lékař. Při návštěvě jeho ordinace máte pocit,že se svět točí jen kolem Vás. Pan doktor je opravdu odborník na svém místě a také sestřička je velice příjemná.
Pan doktor je nejlepší, jak po stránce odborné, tak po stránce lidské.