Zobrazit ostatní profily otorinolaryngologů v okolíCeník
Marek Z.
Pan doktor je sice šikovný a precizní, ale...
Pokaždé při každé návštěvě chce od každého pacienta celkovou anamnézu a to i od stálých pořád dokola. To zapříčiňuje obrovské zdržení a velmi dlouhou čekací dobu. Co pacient, to min. 10 minut.
Pokud se rozhodnete objednat, nečekejte, že přijdete na řadu v daný čas. Nastupuje na scénu sestra, která si s pořadím dělá co chce. De facto, objednání neexistuje. Sestra je neuvěřitelně protivná osoba. Když jsem jí žádal, že díky chronickým, zdravotním potížím, odkázala mě na objednávací web s tím, že tento termín musí dodržet. Ouha, poplatek za službu XXXX,- ale i to jsem byl nucen zaplatit. Přijdu na termín a 3 lidi přede mnou. Ta samá sestra co mi říkala něco o garanci, teď arogantně tvrdila, že musím počkat a to i po obchodní zástupkyni. Bohužel nervy nevydržely a ošetření jsem si musel vyřvat.
Takže pokud pan doktor nezmění vyšetřovací rychlost a sestra si bude dělat co chce, tak buď si vyšetřete hodně času v mini čekárně a nebo jděte jinam.
Martin Čepelík
Dobrý den, rád bych se tady pana doktora zastal a myslím si, že zdejší hodnocení většinou kritizující lékařovo povahu jsou dost nespravedlivá a nereflektují jeho kvalitu služeb jako doktora.
Musíte si uvědomit, že je to lékař a ne nějaký realitní makléř nebo obchoďák, který se na Vás culí na kilometry daleko, jen aby z Vás dostal korunu. Pán léčí lidi na ORL a léčí opravdu dobře, vždy naprosto přesně diagnostikuje problém a řekne, co s tím. Já u pana doktora byl již několikrát, ať už se jednalo o zánět v krku, nebo problém s uchem a vždy mi účinně ihned pomohl, což je přesně to, co od lékaře očekávám.
S čekáním problém nemám. Existují místa, kde se objednáte a stejně tam hodinu čekáte. Tady se alespoň nemusím trápit tím, že mě vezmou až za měsíc. Já jsem s panem doktorem maximálně spokojený a budu k němu chodit dál.
Žukov Ilja
Již příchod do doktorovy ordinace mě naplnil naprostou důvěrou. Nezklamal, vykonal zákrok, excelentně a navíc přidal několik velmi cenných rad. děkuji!
I.Podobna
Skvělý specialista.Pečlivě a v klidu orlidne,vše vysvětli a způsob léčby prozatím vždy pomohl.Poznala jsem pana doktora před 20 lety a stále jsem(a rodina) spokojena a důvěřují ,
Moc děkuji pane doktore.
Kájuše R.
Do ordinace jsem prisla s bolesti na leve madli, ktera me trapila cca tyden. Pan doktor mi po vysetreni rekl, ze se moc sleduji ( i kdyz mi na zacatku rekl, ze jsem tam 12 let nebyla) a ze mi doporucuje doma vetrat. Nebyl mi udelan zadny vyter z krku ani jsem nedostala recept na zadne kloktadlo apod. Jelikoz ma bolest pretrvavala, navstivila jsem jine odborne pracoviste, kde mi mandli propichli, vymackali hnis a udelali vyter. Vysledkem byl streptokok c a stafylokok a nasledovalo preleceni antibiotiky. Mam dojem, ze by mel pan doktor zvazit, zda-li by se nemel venovat jine pracovni cinnosti, ktera ho nebude tak obtezovat. Rozhodne navstevu tohoto lekare nedoporucuji.
Hodnocení dávám pouze po jedné návštěvě (takže nemusí být objektivní), ale na rozdíl od jiného doktora z ORL mi ihned napsal antibiotika na zánět mandle (jiný mi před půl rokem tvrdil, že mám zvýšenou hladinu PH v žaludku v důsledku nevyvážené stravy a trval na tom, že mám jíst 3 měsíce nějaké prášky - což jsem odmítl, protože se stravuji pořád stejně (což je polozdravě :)) a tyto problémy mívám tak 2 × za rok nehledě na stravu a po čase to odezní - opět bez ohledu na změnu stravy). Hned druhý den jsem se konečně vyspal a můžu polknout = antibiotika pomáhají. Je milý, stejně jako sestřička (která je velmi proaktivní). A to jsem se za ním vydal na základě recenzí z této stránky :) Rozhodně doporučuji!!
Jolana Vyhnálková
Pana doktora znám už hodně let, chodila jsem k němu se svými malými dětmi, občas se sebou v jeho původním působišti a nyní znovu po letech i na Spořilov. Cítím u něj jistotu odborníka, jistotu, že ho zajímám, že mi chce pomoct a opravdu vždy pomůže. Je mi blízký jeho humor a navíc jako bonus - je to pěkný chlap.
A sestřička je taky prima!
JK
Pana dr. Štejfu mohu určitě doporučit. Je podle mě skvělý diagnostik. Má svůj styl komunikace, který možná někomu nemusí vyhovovat, ale mně osobně přijde, že mu jde o to, aby pacientovi pomohl zbavit se problémů. Přidávám jeden z příkladů z poslední doby. Několik měsíců trpím na závratě a po návštěvě 6 lékařů jsem stále nedostal jasnou odpověď, kde je příčina. Když už jsem nevěděl, co mám dělat, vzpomněl jsem si, že jsem před několika lety byl spokojený s přístupem p. dr. Štejfy, a tak jsem ho vyhledal na internetu a kontaktoval. Hned ten den mě ochotně přijmul a i když příčina nebyla z jeho oboru, určil mi podle něho nejpravděpodobnější příčinu - problém s krční páteří. Po dalších vyšetřeních musím říct, že měl zřejmě p. dr. Štejfa pravdu. Oceňuji i jeho lidský přístup - o můj problém se skutečně zajímal - odpověděl mi s respektem na všechny mé dotazy a domněnky, i když byly laické. Rovněž oceňuji to, co není u ostatních lékařů běžné - přišel jsem za ním bez doporučení a s tím, že mě praktik poslal původně za jiným ORL, i přesto mě přijal, nebyl nijak arogantní, jak se s tím u některých dr. může člověk setkat. Děkuji! Také myslím, že o doktorovi hodně napoví jeho sestra. Pan dr. Štejfa má také velmi příjemnou sestřičku. Mám 2 malé děti, kdyby měly problém s ušima, určitě půjdu za tímto odborníkem.
Nina
Velmi příjemný pan doktor. Nemohu nic vytknout.
Iveta
Velmi milý,erudovaný lékař.Moc mi pomohl.mohu jen doporučit.
Otorinolaryngologové s Vojenská zdravotní pojišťovna ČR v Praze
Otorinolaryngologové s Oborová zdravotní pojišťovna v Praze