Zobrazit ostatní profily gynekologů v okolíCeník
Jana J
Pana dr můžu doporučit skvělý přístup milý a hlavně je lidský děkuji
Po 20 letech jsem musela vyměnit gynekologa muj předchozí bohužel šel do důchodu a jsem ráda, že jsem si našla dochtora ze stejným přístupem za mě vsechny prsty nahoru.
Moňa
Pan doktor Skříčil se hned po uvítání zeptá na zdravotní stav, ai celkový stav, takže nejen jak se cítím "tam dole", ale také všude po těle a na duši. Pokud jsem mu všechno řekla, věděl s čím má pracovat a také s tím hned začal. Žiji už nějakou dobu v Brně a tedy jeho ordinaci mám z ruky, přesto bych jeho nevyměnila.
Ala
Dobrý den
K tomuto pánovi jsem chodila s bolestí břicha ,poslal mě na LPS do ČK.Tam z duvodu obavy poškození mého zdraví byl náles ponechán na místě a bylo doporučeno podstoupit zákrok na lepším pracovišti.Na toto doporučení nebral žádný ohled a rok mě léčil AT.Protože se mé problesti zhoršovali a byli nesnesitelný tak jsem si sama zařídila operaci v Praze.Tam byli z mého stavu šokovaní a nemohli uvěřit že tento člověk to nechal zajít tak daleko.Před operací proběhla porada a musel ji schváli i přednosta.Počítalo se s četnýma komplikacema.Po operaci nastali ač v mnohem menší míře než se předpokládalo. Musela jsem na další zákrok s ledvinou.Při operaci mi nadále byl poraněn nerv moč. měchýře to je trv. následek.Následně jsem byla rok v PC. Nyní 2 roky od zákroku někdy i několikrát měsíčně docházím na url.Muj nynější stav je dusledek toho že operace byla provedena ve vemi pokročilém stádiu nemoci a byla už všude, nehledě na to že před operací jsem opravdu měla hrozné bolesti. Toto je pro všechny spokojené pacienty kteří maji určitě jistotu dobré léčby v případě vážných zdrav. problémů
Túmová Dagmar
velice příjemný slušný můžu jen chválit
Je velmi pečlivý,slušný,lepšího lékaře jsem nepoznala.
Slušné vystupování,jednání,velice šetrný, poradí.
Pro me je to nejlepsi doktor co jsem poznla umi vse vysvetlit a pomoc muzu jen doporucit
VELMI DOBRÝ DOKTOR A VÝBORNÝ PORODNÍK. Daniela Švarcová
Pan doktor Skříčil byl u mého prvního porodu a byl skvělej.Povzbuzoval mě a jeho rady mi velmi pomohly i při druhém porodu.Když se po narození syna zjistilo,že je v bezprostředním ohrožení života,kvůli srdeční vadě,tak on jedinej mi všechno v klidu a hlavně citlivě vysvětlil a za to mu velmi děkuji.
Já v něm po dlouhé době pro změnu našla doktora, který se zajímal. Už je to můj čtvrtý gynekolog a byl první, kdo se zajímal a dělal testy, dokud nepřišel na to, co mi je. Já ho můžu jen pochválit. Od ostatních jsem zaslechla, že s ním některé nejsou moc spokojeny, ale mě vyhovuje.