Jiří Plaček
Velice příjemný personál, ohleduplný vůči mému dřívějšímu zranění sanice. Komunikativní Pan zubař mi předem vždy vysvětlil jakou operaci v ústech bude provádět, případně jak postupovat. Morální podpora jak z jeho strany tak ze strany sestry, která vůči mě byla též velice ochotná. Moje první trhání zubu, a naprostá spokojenost. Po vytrhnutí ještě chvíli klábos, a pak bezbolestně s radostí odcházet domů. Po vytrhnutí jsem nemusel vzít žádné prášky od bolesti, lokální anestezie přestala účinkovat, a vůbec nic mě nebolí. Já mám jasnou volbu, takhle to má vypadat.
Zrovna dneska jela manželka k panu doktorovi s oteklou pusou a obavami,vrátila se domů s úsměvem.Oba jsme s jeho péčí maximálně spokojeni,má velmi citlivý přístup jezdíme k němu až z Bučovic a vždy nás ochotně přijme a co se trhání týká vím z vlastní zkušenosti že to je až poslední možnost,ale musíte s tím souhlasit.A jedna věc - zmizelo manželčino kladné hodnocení,které psala v roce 2008 poněkud zvláštní že? L.Bárek.
supééér
Opravuji tedy své hodnocení. Pana doktora jsem vyhledala s akutní bolestí a otokem. Neošetřil mě, nepomohl mi, pouze vyinkasoval poplatek. Krajně neprofesionální mi připadají otázky proč jsem u zubařky v Třebíči a ne u něj. Když jsem to zdůvodnila (studuji tam) a naznačila ochotu přejít k němu, odmítl to s poznámkou že moje zuby jsou samá práce a nic z toho. Po výslechu a zaplacení mě vyhodil s tím, že můj stav není akutní.
Panu Doktorovi moc děkuji vzal mě v neděli večer i když k němu nechodím a pomohl mě od nesnesitelné bolesti zubu já mám strašný strach fobii ze zubařu a on byl velice milí a chápaví vše mě vysvětlil nakonec sice zub musel ven ale vubec to nebolelo moc moc díky a za mě ste nejlepší a moc díky Petra Karšulínová
Nebo přinejmenším velmi dobrý. Přijal nás v deset večer, zub bolel, nikde žádná pohotovost příjemný, ochotný vysvětlil problém, zub ošetřil. U mě má 10 z 10 možných bodů.
Pan doktor je velmi ochotný, několikrát mi sám nabídl ošetření o víkendu a kdykoliv zavolám, ošetří nás. Nechápu, kdo vymyslel to trhání, máte přece právo odmítnout! I když pan doktor je přece ten, co tomu rozumí a když říká, že je to na vytržení, tak zcela určitě je. Jitka Matějková
Bárková
S panem doktorem jsem velmi spokojená vždy mi zuby vyléčí bez dalších problémů,vysvětlí vše
důkladně což jsem u jiných zubních lékařů takovou ochotu nezažila.
JV
Je pravda, že pan doktor rád trhá. Ale pokud řeknete, že nechcete, aby zub vytrhnul dá se přesvědčit a zub vyléčí. Plomby dělá kvalitně, že málo kdy vypadnou a navíc později nebolí, jako u některých jiných lékařů. Vše vám rád vysvětlí a případně doporučí co a jak.