Terry Walkens
Pan Rocek je sice hodny ale prijde mi ze nevnima co mu lidi rikaji a mele si svoje a pacienty odbide a bere na lehkou vahu aapon v mem pripade nevim jak se chova k jinym pacientum ale me nikdy mi prijde ze nevnima co mu rikam a rika si svoje..
hklb
Pan doktor Roček je opravdu člověk na svém místě. Jeho svědomitost, ochota a lidský přístup mne vždy dostane. Co mě nejvíce oslovuje že se neustále vzdelava a je zřejmé že je to doktor s velkým D. Nemenil bych a dokonce za nim dojizdim ze vzdáleného Liberce. Doporucuji.
Vladimir Stiegler
Kvalitní péče pana doktora je vždy ochotný, profesní odbornost + lidský přístup nic neponechá náhodě !
Ing. Ladislav Slačík
Pan MUDr. Roček je odborník který neustále uplatňuje nejnovější poznatky z medicíny v praxi. Navíc je příjemný, svědomitý a ochotný pomoci kdykoliv i nad rámec svých povinností.. Důležité je že si dovede získat důvěru pacienta. Když k tomu připočtu milou sestřičku. jsme celá rodina dlouhá léta s tímto lékařem maximálně spokojeni. .
andrea.boumova
S panem Doktorem jsme všichni z rodiny moc spokojení. Sice k němu nechodím často, ale i tak musím říct, že je výborný lékař, který se v oboru velmi dobře vyzná. Ví vždy o každé novince. Každého pošle na potřebné vyšetření a nic neponechá náhodě. Děkujeme Vám pane Doktore! Boumovi
Karel Košan
MUDr. Milan Roček je skvělý člověk a velmi příjemný lékař s mimořádným odborným rozhledem,který si neustále rozšiřuje.Protože jsem se přestěhoval,chtěl bych mu i touto cestou poděkovat za péči a pozornost,kterou mi od roku 1994 věnoval.Karel Košan,Hejnice,nyní Králův Dvůr.
Petr Verner
Kromě profesionality a lidského přístupu oceňuji i snahu neustále se vzdělávat a poznané ihned uplatňovat v praxi. Klidně bych mu dělal pokusného králíka, kdyby o to požádal. O zázemí v podobě kvalifikované a příjemné sestřičky ani nemluvě. Je to tzv. "na sto bodov":)
S panem doktorem jsem neměla nikdy žádný problém..
Já osobně spokojen nejsem. Vše, jakékoliv nachlazení se řeší antibiotiky, ničím jiným. Když se mi podívá do krku, tak buď ve tmě nebo vůbec, baterku veme málo kdy. Jiné vyšetření mi nikdy v životě nedělal a to k němu chodím už pěkných pár let. Osobně mám pocit, že diagnózu píše už když mě vidí mezi dveřmi...
profesní odbornost + lidský přístup, 1+!