Zobrazit ostatní profily anesteziologů v okolíCeník
Milavaldi
Pan doktor mi odstranil bolesti, behala.jsem od čerta k.ďáblu a on jediný mi pomohl. Dekuji pane doktore!
Renata K.
Velmi zkušený a znalý odborník. Velice milý a skromný člověk. Je radost k němu chodit i přesto, že mi píchá injekce, kterých se tak bojím :-). Děkuji
vaclav
Fantastický lémař a člověk!!! Asi před 3 roky mi zachránil koleno, do kterého se uznávané ortopedické kapacity mermomocí chtěli podívat. On jediný poznal příčinu mých bolestí Ještě že jsem ho poslechl a nedal jim příležitost řezat.Je mi 62 a stále sportuji. Bohužel k němu musím zítra znovu s něčím jiným, ale zato s důvěrou! Odborníci si zase neví rady a problém se nelepší. Díky pane doktore.
altamira
Tento lékař mi bezesporu zachránil život - zatímco můj neurolog mě dohnal na pokraj šílenství, Pan Doktor Rataj mi vysvětlil situaci, dodal klid a odstranil bolest. Již pět let jsem bez bolesti a pracuji fyzicky bez problémů. Zdá se, že negativní hodnocen dává jeden a týž člověk, který si řeší své mindráky.
nejli mi pomohll
při mém těžkém a dle odborníků neřešitelném onemocnění mi jako jediný dokázal zmírnit mnohaleté trápení.Děkuji
karel
velice lidský, přátelský, s nestandardním diganostickým a léčebným přístupem, s komplexním pohledem,velice mi pomohl
Jožka
dovede pomoci, má dobrý přístup k pacientovi, doporučuji.
Valentova
doporućuji, diky panu doktorovi opet chodim a mam chut zit.Sluvko DEKUJI je malo