Zobrazit ostatní profily ortopedů v okolíCeník
Jusková Anna
Absolutní spokojenost s léčbou,osobním přístupem a ochotou.
Klára
Pan doktor Provazník je člověk na svém místě,není k tomu co dodat. Bezva.
Neznám jiného lékaře,který ordinuje bez ohledu na ordinační hodiny a navíc s dobrou náladou.Ne každý pacient jeho dobrou náladu ocení,já ano!Nerudných a otrávených lékařů je mnoho.Lidičky co by jste chtěli,je to jeho zaměstnání a práce,kdyby měl vše prožívat,musel by už dávno být v blázinci,vdyť Vy se také nehroutíte když se Vám v práci něco nepovede,že?Ruku na srdce a hlavně se z toho jak říká Pavel Nový...neposrat-bude hůř!!!
Jarda
Pravděpodobně mě operoval rameno. Operace dopadla výborně. To je v pořádku, ale jeho nepříjemné, povýšené chování mě vzalo odvahu se ho zeptat i na to kdo mě operoval. Po operaci ani nepřišel na pokoj, aby zjistil jak se operace zdařila a poradit jak se mám chovat. Nezájem. Asi jsem nebyl jeho typ.
aron
výborny operater
Crhovi
Už několikrát jsme seléčili s manželem u pana doktora a vždy úspěšně. Snaží se vždy pomoci a hlavně s úsměvem a dobrou náladou, kterou každý pacient přivvítá. Díky
Váš účet byl odstraněn
Dne 5. 1. 09 mi pan doktor operoval pr. rameno. Vše dopadlo na jedničku bez komplikací, mám jen malé vpichy, které jsou klidné. Kontrola byla rychlá, věcná, kompetentní a navíc je pan doktor jeden úsměv sám :o) Doporučuji všem
Zuzana
Pan doktor vše řešil s humorem, přesto jsem nabyla dojmu, že má naprostý přehled. Po odborné stránce výborný profesionál. Je milý a vstříný. A k tomu dělá hezké malé jizvičky :-).