Roman Horák
Skvělý lékař. Několikrát mi opravdu moc pomohl a nebýt jeho tak nevím jak bych dopadl.
Slabá Jiřina
Děkuji p.doktorovi za opravdu profesionální přístup k pacientovi a i doslova nadstandardní péči.Vstřícný, obětavý, velice pečlivý lékař.Měli by si jiní brát příklad a též své neadekvátní chování změnit.Děkuji moc za vstřícnost, pochopení a obětavost
erostav
dekuji panu doktorovy za peci a pomoc kterou mi poskytuje jeto opravdu velka pomoc ve zdravotnicstvy posilam pozdrav Ern KON.
Mám jenom tu nejlepší zkušenost.Staral se příkladně a nadstandartně o naši tetu.Kéž by bylo takových více.
je to velice pečlivý lékař
Po 25 letech jsem změnila praktického lékaře a nelituji. Pan doktor je příjemný,chápající a vstřícný.Jeho předností je i že zavedl objednávání pacientů na danou hodinu mimo akutní případy a tak se mohu spolehnout,že u lékaře nestrávím půl dne. Díky i milé a hodné sestřičce.
Pana doktora Pospíšila znám již od dětství. Pomohl mému otci, pomáhá i mně a nyní mi velice pomohl s mojí dcerou.
Je to jediný doktor, člověk...,u kterého jsem ochotna podstoupit akupunktůru, či rehabilitaci mé krční páteře. Je šikovný, laskavý, chápající. Jsem ráda, že je.
eva
má velmi dobrý přístup k pacientum
milča
velmi dobrý lékař
A.Z.
Bohužel z důvodu přestěhování jsem se musela přehlásit k jinému lékaři a do teď mě to mrzí. Jeho přístup byl vždy perfektní a velice pečlivý. Že chce vydělávat? Ba naopak nechtěl po mě ani poplatek za vyšetření na řidičské oprávnění apod, když jsem byla student. Vždy mi pomohl a nikdy nezanedbal nic.