Revírní bratrská pokladna, zdravotní pojišťovna
Zobrazit ostatní profily pediatrů v okolíCeník
Duck
Vynikající lékař s perfektním přístupem k dětem. Pečlivý, starostlivý. Vyřešení problému a docílení zdárného vyléčení je pro něj prioritou. Vždy naše dotazy a připomínky konzultoval vpohodě. Je to velmi hodný a citlivý člověk. Děti jsou u něj na prvním místě a tak to má být.Mohu jen doporučit...
Doktor Pánek byl můj dětský obvodní lékař a nemohu si na něj stěžovat. Velice se mi líbil jeho úžasný přístup k malým dětem. Byl vždy velice příjemný, rád vše vysvětlil a nezažila jsem u něj, že by neměl čas, byl nevrlý nebo dával najevo nějaký nezájem. A velice oceňuji jeho přístup nedát na vše hned antibiotika, s čímž jsme se setkala u jiných doktorů u nichž mi přišlo, že je to jediný způsob léčení jaký znají. Nevýhodou byla skoro vždy plná čekárna, ale čekání nebylo zase tak strašlivé a s tím se setkávám u každého lékaře. Já osobně jsem se s doktorem v nemocnici nesetkala, ale udivuje mě protichúdnost názorů, že v ordinaci je na děti příjemný a milý a v nemocnici je popisován jako arogantní a bez ohledu na dětské pacienty. Nevím co si o tom mám myslet. Můj pocit z něj byl ve všech směrech pozitivní.
Tohoto doktora mohu jen doporučit.Velmi šikovný a hodný na děti. :)
Nejlepší pediatr v Děčíně. Navíc nám vyhovuje ordinační doba v odpoledních hodinách.
Jsme velmi spokojeni
Eda
Nezažil jsem doktora v nemocnici protože jsme rodili jinde, ale mohu hodnotit návštvy ambulance s dvojčaty. V počátcích jsme byli se ženou s doktora Pánka trochu rozladění a zvažovali odchod z jeho péče. Nepřišel nám jeho způsob léčby dost příkrý. Vše pozvolna a pokud možno používat medikamenty jen velmi lehce. Nnyí jsem po osmi měsích rád, že jsme odchod nerealizovali. Pozvolná péče má své ovoce a děti jsme za celou dobu nemuseli zatížit antibiotiky ani kortikoidy.
Co se týká přístupu k dětem? Pan doktor je moc příjemný a může zapomínat na rodiče v zápalu jásání nad přírustky :-) Chtěl bych říci nedoporučuji, aby nebyla plná čekárna :-), ale nneí to tak.
Musím se připojit k těm, které nejsou s Mudr. Pánkem spokojeny. Zažila jsem ho při vizitách v porodnici a nebyl moc příjemný. Při propouštění domů byl velmi arogantní.
je to ten nej lekar
Věra K.
velmi dobrý doktor a k dětem se chová skvěle :-)
Velmi pečlivý, příjemný. Děti ho mají rádi. Doporučuji :-)