Zobrazit ostatní profily gynekologů v okolíCeník
katka.pocepicka
K panu doktorovi chodím už 15 let, neznám lidštějšího lékaře a současně velikého odborníka. Vždy ochotný zodpovědět jakoukoliv otázku, vždy milý úsměv na rtech, vždy klid a pochopení. Kéž by byli všichni lékaři jako on. Jeho kladná hodnocení mi vůbec nepřekvapují, protože to ani nemůže být jinak.
IH
Lidský prístup, vřelá slova, umí vždy uklidnit už otevřením dveří do ordinace. Nejlepší lékař a nejvetší odborník ve svém oboru, co jsem poznala. Doporučuji všem, nedám na něj dopustit.
heeleenaa
Skvělý lékař a odborník s lidským přístupem. Během IVF cyklů jsme potkal mnoho lékařů, ale on je bezkonkurenčně nejlepší :) Rozhodně doporučuji.
I.D.
Pana doktora znám z ISCARu, kde se o mě staral. Děkuji mu z celého srdce za naši nádhernou dcerku. Jeho lidský přístup a vysoká odbornost z něj dělají ideálního doktora. Naslouchá a respektuje přání klientky a snaží se ho co nejlépe skloubit se svým lékařským přesvědčením. V jeho péči jsem měla skutečně pocit, že jsem partnerem a ne bezmocným nemocným. Vřele doporučuji.
U pana doktora hlavně oceňuji velice lidský přístup, mohu se ho bez obav na cokoliv zeptat a vždy mi poradí nebo mě uklidní. Nikdy jsem neměla pocit, že bych ho svými otázkami nějak zdržovala nebo obtěžovala. Vyřešil mé zdravotní problémy, kterými se má bývalá gynekoložka ani nechtěla zabývat. Nejen pan doktor, ale i ostatní setřičky jsou vždy velice příjemné a usměvavé, že se těším na další návštěvu. Také oceňuji každodenní ordinační hodiny až do večera, není ani nutné si brát dovolenou.
Nejlepší a nejlidštější lékař jakého jsem kdy poznala. Profesionál a odborník ale hlavně člověk. :o) Dopomohl nám k miminku a při každém UTZ se raduje s vámi že miminko prospívá. Konečně se nebojím na cokoliv zeptat a vždy mi s úsměvem odpoví. DOPORUČUJI !!!!!!!!!!!!!!!!!
Gynekologové s Vojenská zdravotní pojišťovna ČR v Praze
Gynekologové s Oborová zdravotní pojišťovna v Praze