Zobrazit ostatní profily endokrinologů v okolíCeník
K.Č.
K panu doktorovi chodím už 13 let a jsem spokojená. Velice dobře mě léčí a jestli někomu vadí jeho smysl pro humor, tak to nemá nic společného s arogancí a neprofesionalitou :-) ...
BB
Bohužel pan doktor je velmi arogantní, nedělá krevní testy, jako by to nebylo třeba. Nevím, jak chce tedy u člověka s hypofunkcí štítné žlázy sledovat hodnoty a stanovovat léky. Kdybych nemusela, nehledala bych v Českých Budějovicích endokrinologa vůbec, celkově je bohužel velký rozdíl v přístupu lékařů a v nedostatečných kapacitách v jižních Čechách oproti jižní Moravě. To se asi odráží i na kvalitě. Po konzultaci s obvodním lékařem raději budu hledat jinde.
izabelkas
Pan doktor je dobrý, milý a vtipný, ale dovolat se tam je jako kdybych čekala na smrt.. Telefony buď neberou a nebo je obsazeno. Volala jsem tam tolikrát a nikdy to nikdo nezvedl. A bez urážky, pak se diví, že nejsou lidi objednaný, když není nikdo schopen vzít telefon
Daniel
Příjemný, dobrý pan doktor s profesionálním přístupem. Snad jediné, co mohu zkritizovat, je dlouhá čekací doba v čekárně.
PVNV
Pan doktor byl velice arogantní, neměl zájem můj problém řešit. Po týdnu jsem si měla zavolat na výsledky krve a není možné se tam dovolat, bud obsazeno nebo telefon neberou. Rozhodně nedoporučuji.
karolina.kneiflova
Nemám ráda doktory, kteří postaví člověka před hotovou věc, nevysvětlí, nedají možnost volby, mají ho za blbce. A právě proto jsem utekla od svého předchozího endokrinologa tak ráda už léta chodím k panu doktoru Míčkovi - moc mi pomohl, měl s mojí umíněností vždycky svatou trpělivost a když mě nakonec doporučil na operaci do Jindřichova Hradce, všechno dobře dopadlo a jsem v pořádku. Pravdou je, že vždycky v čekárně dlouho čekám, ale nosím si s sebou knížku. S panem doktorem se vždycky se s ním zasměju a z ordinace vždycky odcházím s úsměvem a nadějí. A to je dneska skoro div divoucí - takže díky!
krasojezdkyne
Když pominu arogantní chování, a dlouhé čekací doby i při objednání "na čas" (což by podle mě bylo druhotné, v přípdě jinak špičkové péče), mohu po roce martirií a konzultací i s jinými odborníky (konkr. lékři v nemocnici Na Homolce, a p. primářem Markalousem v Jindřichově Hradci) říci, že se pan Míček ve svých lékařských postupech mírně řečeno mýlil, a tímto bych mu chtěla zároveň poděkovat, že mi za celé 4 roky, co k němu chodím, udělal, i přes moje nesčetné prosby, ultrazvuk pouze 1x(a to před 4 lety), a že díky jeho "ochotě" poskytnout mi moji zdravotní dokumentaci, jsem musela absolvovat veškerá vyšetření znovu, a v současné době jsem již naštěstí po operaci. Nemusí to tak být u každého pacienta,ale u mě to p. doktor podcenil, takže při jakýchkoliv pochybnostech jeho názor raději konzultujte.
Pan doktor mi poradil jen po telefonu a jsem mu za to moc vděčná Děkuji
k panu doktoru chodím s dcerou již 7 let a jsme spokojeni, vždy příjemné vystupování, vše důkladně vysvětlí a i po e-mailu nebo po telefonu je ochoten podávat informace. Některým lidem, kteří jsem píší záporná hodnocení hold vadí 30,- Kč a tak to svádí na doktory, a pokud se tam pak doktor s některými normálními obyčejnými člověky (označení sociálního demokrata) musí dohadovat o tyto směšné peníze, tak je mi ho líto. On dodržuje jen zákon.
Velmi dobrý endokrinolog.
Upravit nebo spravovat profilEndokrinologové s Oborová zdravotní pojišťovna v Českých Budějovicích
Endokrinologové s Zdravotní pojišťovna ministerstva vnitra ČR v Českých Budějovicích
Endokrinologové s Vojenská zdravotní pojišťovna ČR v Českých Budějovicích
Endokrinologové s Revírní bratrská pokladna, zdravotní pojišťovna v Českých Budějovicích