MUDr. Milan Matulka

Alergolog Více

Kontaktní údaje

Fakultní nemocnice Na Bulovce
Budínova 2, Praha

Zobrazit ostatní profily alergologů v okolí

Umístění: jiné místo • Jiný

Pan doktor Matulka je skvělý. Oceňuji jeho milý a lidský přístup, odbornost, zájem o pacienta a navíc to skvěle umí s dětmi.

Umístění: jiné místo • Jiný

Erudovaný odborník s lidským vystupováním-i oprávněný výtka od něj pohladí.Přístup k pacientovi velmi lidský a odborný.Když může,tak pomůže.

T
Umístění: jiné místo • alergie

Skvělí přístup k dětem i rodičům, vždy dostatek času na dotazy a vysvětlování. Pan doktor je úžasný, moc nám pomohl!

Pan doktor Matulka, je úžasný a milý člověk a obě naše dcery k němu rady chodi. Je pečlivý a má skutečný zájem o pacienty. Děkujeme mu moc, za jeho perfektní léčbu. Všem ho mužu doporučit.

Pan doktor proste uzasny,moc nam pomohl jsme u nej jiz ctvrtym rokem a da se rict,ze uz jen na obcasnou kontrolu,perfektni pristup k detem.Dekujeme za perfektni peci

Naprostá spokojenost, skvělý přístup a opravdový zájem a ochota o léčbu pacienta, mohu jen doporučit.

K panu doktorovi jsem přešla od jedné paní doktorky z Prahy - pan doktor má ordinaci u nás v Kralupech, kde bydlím, kde je třikrát týdně.
Jsem moc spokojená, udělal mi napoprvé velmi pečlivé testy, dokonce testuje i mléko a lepek, co naše paní doktorka opravdu nikdy neudělala. Šel k němu i manžel, také velká spokojenost.
Pan doktor je velmi milý, takový pohodář a slyšela jsem na něj ty nejlepší reference...

Mám také zkušenosti s panem doktorem Matulkou,chodili jsme nejdříve s mladším synkem a pak i se starším a stále docházíme na kontroly.Pan doktor je vstřícný,pečlivý a hlavně příjemný i k malým pacientům....

Take panu doktoru moc dekujeme za velice profesionalni pristup a velmi lidske chovani, vrele doporucujeme.

Mám s panem doktorem Matulkou ty nejlepší zkušenosti. Správně diagnostikoval vzácnou nemoc u našeho syna, po celou dobu léčení měl o něj živý zájem a navíc se vždy choval nanejvýš lidsky. Doporučuji!