St: 09:00-15:00
Čt: 08:00-12:00
Pá: 07:00-12:0012:45-15:00
Kratochvílova, Roudnice nad Labem
Zobrazit ostatní profily urologů v okolíNa teto adrese lékař přijímá pacienty na pojišťovnu
Zdravotní pojišťovna ministerstva vnitra ČR + 1 Více
Zobrazit ostatní profily urologů v okolíCeník
Marcela S.
Byla jsem u pana doktora se svým 4 letým synem. Pan doktor byl velmi milý , ochotný a trpělivý. Stejně tak usměvavá sestřička.
sinovska.kristyna
K panu doktoru Liscovi chodila něco málo přes rok se zánětem močových cest. Po každé návštěvě mi předepsal antibiotika, takže jsem je ve výsledku užívala po 2 až 3 měsících. Vedlo to jenom k tomu, že mi to poničilo střevní sliznici,takže se teď léčím ještě na endoskopii... a bakterie v močových cestách mám vesele dál.
Podle mě by se pan doktor měl zamyslet nad tím, jak jeho léčba ovlivní i jiné části těla. Pokud se snaží úzkostlivě vyléčit zánět močových cest, ale už ho nezajímá, že to může hodně uškodit jinde, tak mi to přijde smutné.
Druhou věcí je, že jeho léčba je absolutně k ničemu a neúčinná ( i při dodržování jeho "desatera").
Já ho hodnotím jako nedostačujícího.
K.Š.
Hanzlík Václav
Osobní přístup k pacientovi maximální ochota při řešení potíží!!!!
Mudr. Lisec je velice dobrý lékař. Vždy mi pomohl, když jsem potřebovala a velmi dobře Vám vysvětlí i Vaší diagnózu a lékařský postup. Tohoto lékaře vřele všem doporučuji. A.A.
Pan doktor Lisec je mily,ochotny a i kdyz ma cekarnu k prasknuti vzdy se snazi aby nikdo nemusel cekat dlouho.
vynikajici lekar, neuveritelne ochotny a jeho pristup dokaze pozvednout naladu ;)
Se sestrou také mám velmi dobré zkušenosti.
Pan doktor je ochotný a rozumí své práci. Moc mi pomohl a uzdravil mě. Jen by měl mít jinou sestřičku , paní Bušková je neochotná a není moc příjemná na pacienty.
FIF
Perfektní lékař, specialista. Bezbarierový přístup do ordinace, perfektní ošetření.
Petra
Pan doktor je specialista na svém místě. Je skvělé, že i v tak malém městě je takový odborník. Také mi moc pomohl a kdykoliv budu mít v budoucnu problém, ráda se na něj obrátím.