Stomatologická ordinace
Nad Stadionem 484, Vimperk

Zobrazit ostatní profily zubařů v okolí

Naprostá spokojenost. Vysoká kvalita práce, dobrý přístup k pacientovi, není co vytknout a dovolám se do ordinace bez problémů. PM

G

Moc spokojenej nejsem, protože dovolat se mu do ordinace a objednat se je celkem nemožné. Když jsem to zkoušel mu volat 3x týdně po dobu 4 měsíců bylo to jako nemožné. Ale nakonec po dlouhém usilování jsem se tam dovolal. A co se týče vyšetření, to docela ujde, ale nesmíte mít vážnější problém, protože ten vyřešit neumí ani po dvou letech. Takže to mě vedlo ke změně lékaře.

Velmi profesionální přístup k práci, rychlá a přesto precizní ! Krom toho jeho jednání působí klidně a vyrovnaně, což stresovaný pacient jistě ocení.

Ve Vimperku jsem už pár zubařů obešla,ale až tady jsem maximálně spokojená.Při objednávání nikdy nebyl problém a při akutním ošetření mě vzal pokaždé.Co se týče protetiky,taky maximální spokojenost.Prostě výborej lékař

Citlivy,leči moc dobře.

je to nejlepší zubař ktrého jsem kdy poznal

Lidský přístup je v klidu a v pohodě, žádný řev ani stres! všechno v nejlepším pořádku a žádný problém! A myslím že přibírá i nové pacienty!!

Vyzařuje z něj klid a rozvaha, to se mi líbí. Jsem s jeho péčí spokojená, jediné, k čemu mám výhrady, jsou ty od cigaret smrdící prsty a odbíhání na cigáro :)

Je to opravdu skvělý lékař, s jeho péčí jsem bez výhrad spokojená. Rozhodně vás nevystavuje zbytečnému riziku, nebo bolesti, má k pacientům perfektní přístup, stejně tak i sestřička.

Zatím nejlepší zubař co sem kdy měl.