Zaměstnanecká pojišťovna Škoda
Skvělý doktor - jsem strašně ráda, že je - mám k němu hlubokou důvěru. Proto za ním jezdím i z Karlových Varů, kam jsem se musela před patnácti lety přestěhovat z profesních důvodů. Věra Ježková
tmarny14
Užasny doktor se skvelím přistupem který uhodne díagnozu i sestřicka opetava. Nevadi mne ze jsem jezdim nekolik kilometru ale jezdim doktorovi rada. Vera P.
Daniel Mužík
K panu doktorovi chodi cela nase rodina i deda s babickou,i mamka s tatkou i bracha a lepsiho doktora neznam,vzdycky presne zjistil diagnozu a vzdy predepsal ucinne leky,vyborny pristup jeho i sestricky :-) kez by vsichni ze zdravotnictvi byli takovi..
Pan MUDr. Kukuča je opravdu skvělý praktický lékař s individuálním přístupem k pacientům, se svou diagnózou se nikdy nesplete a tím lidem zachraňuje nejen zdraví ale i život. Pokud si mohu dovolit reagovat na příspěvek ohledně nedodržování ordinačních hodin, dotyčná osoba asi neví, že pan doktor nemá pouze na práci vyssedávat v ordinaci, ale je třeba volán i k exitusům, kde ohledání těla taky nějakou tu chvilku zabere. A že byl dotyčný pomalu vypeskován, taky záleží na tom jak se ozval, že. Ještě k příspěvku ohledně flákání, myslím, že tento pacient, jestli je vůbec pacient, moc zkušeností s panem doktorem nemá, neboť on by nikdy pro nic za nic nenechal schopného a hlavně zdravého člověka jen tak povalovat doma. Opravdu s panem doktorem a opravdu si dovolím napsat PAN DOKTOR, nemám a nikdy jsem neměla žádný problém, všem vřele doporučuji.
Je to vynikající lékař.Neznám lepšího.
markéta
Velmi skvělý lékař s úžasným přístupem. Takhle kdyby se ke svým pacientům chovali všichni lékaři.