Zobrazit ostatní profily gynekologů v okolíCeník
barbora
Chodím k panu prof. téměř 30 let. Maminka i dcera jsou také v jeho péči a všechny zastáváme pouze pozitivní názory. Je to velice klidný, milý a velmi inteligentní lékař, s maximální odborností a péčí o pacientky. Křivého slova na něj nechci slyšet a mohu pouze vřele doporučit. Vždy je laskavý a s dobrou náladou. Rodila jsem u něj dceru, která měla v dospělosti ostýchavost a obavy z ženského studu. Vše překonala po prvním vyšetření a dnes by jej určitě s jistotou neměnila.
marie
Naprostá spokojenost. Obě sestřičky perfektní. Vtipné, usměvavé. Všechno vysvětlí, popíší. A pan doktor taky. Zavtipkuje, úsměv na rtech, dotazy zodpoví a vysvětlí, že se to nedá nepochopit. Doporučuju.
Jana
Každým coulem profesionál, má zájem o člověka a trpělivost. O své práci i o pacientovi přemýšlí. Před lety mne zachránil před operací, na kterou mne můj původní gynekolog poslal. Už jsem u něj zůstala a nelituji.
Pan profesor rodil mého posledního syna. Byl to krásný porod, opravdu zážitek. Moc děkuji.
Velmi příjemný člověk a fundovaný odborník.Ihned správně odhadl diagnózu, když si můj gynekolog nevěděl rady.Vždy se s větším gyn. problémem obracím s důvěrou na něj.
Lidský a zodpovědný!
Dnes jsem u něj byla poprvé a můžu opravdu vřele doporučit, mám ryzikové těhu, vše mi bylo vysvětleno a doporučenu. krásný přístup a hlavně příjemný. Což se o některých doktorech nedá říct.
Hana K.
Pan profesor je vynikajici lekar a profesional s lidskym a citlivym pristupem.
petrželka
Chodím k panu profesorovi už několik roků a jsem velice spokojená. Ke mně byl vždy milý a příjemný. Pokaždé se mi snaží pomoci. A teď, kdy žiji mimo republiku, neustále se vracím k němu. Je naprosto profesionálni. Každý máme někdy špatný den a je potřeba to chápat. Já ho mohu jen doporučit.
Majka
Ten kdo tuto anketu vymyslel ,byl s inteligencí trošku na štíru!!!Jak lehce se dá pověst člověka zlikvidovat!!!Já mám s p.prof.jen dobré zkušenosti a hodnotím ho velice kladně.Byla jsem svědkem, kdy trpělivě pacientce vysvětloval a radil jak na méně sexuálního partnera.A ta jen vymýšlela a vymýšlela trvalo to až 30minut a já musela čekat!!!Má rada byla velice pohotová a rychlá, jen jsem ji nemohla říct nahlas(sežeň si milence a neotravuj!!)
Každý člověk má své klady a zápory,a stačí málo a sebeklidnější člověk se stává arogantním a nesnesitelným.A ty ,kterým údajně ublížil ,či ubližuje ,ať k němu nechodí.Nezdálo se mi,že by do jeho ordinace ženy nechodily!!??!!!Stále je tam plno!!Pokud se vám zdá starý...nejděte´si mladšího a hezčího,který Vás dámy uspokojí!!!!
Jedna dáma v anketě je asi čubička, protože ta chodí jen k veterináři, ale žena ke gynekologovi.Takže její poznámka se sem tak trošku nehodí!!!Možná to mohla trošku rozvést.....
Upravit nebo spravovat profilGynekologové s Oborová zdravotní pojišťovna v Olomouci
Gynekologové s Vojenská zdravotní pojišťovna ČR v Olomouci
Gynekologové s Zdravotní pojišťovna ministerstva vnitra ČR v Olomouci