Pondělí 18.00 Sono dětských kyčlí
Úterý 8-15.00
Středa - 18.00 Sono dětských kyčlí
Čtvrtek 8-15.00
Pátek 8-13.00
Zobrazit ostatní profily ortopedů v okolíCeník
Jakub Ch.
Náš 3letý syn má velkou bulku na hrudníku. Pan doktor nález špatně diagnostikoval a zlehčoval, urážel naši obvodní doktorku, která vyšetření na ortopedii doporučila. Odmítl udělat i rentgen a poslal nás domů s tím, že není třeba nic dělat. S výsledkem jsme nebyli spokojeni, šli do nemocnice na ortopedii, kde hned udělali rentgen a sono a situace se začala řešit. Pana doktora nedoporučujeme, raději dojet dál pro správnou diagnozu.
sarka holmanova
Naprosto uzasny lekar, resila jsem bulku na nartu, pan doktor rychle sjednal termin a operace byla velice precizne provedena. Nasledna pece perfektni, pan doktor dobre vse osetri a i poradi. Jedna se o rodinnou ordinaci, i sestricka byla uzasna. Nikdy navic moc necekate! Pan doktor je osobity, sympaticky machr. Velice doporucuji!
HK
Pan doktor super, nemohu nic vytknout jak po stránce ambulantní, tak jako operatér. Stejně tak i pooperační péče. Ano pro některé, dosti svérázný a často suchý humor, který málokdo zkousne. Ale jako lékaři nemohu nic vytknout. Díky němu tep kyčle OK.
J. Č
Whow. Opravdu skvely clovek a lekar. V teto fobe, kdy je hodne ordinaci zavrenych, on porad jede a i pres tu rousku je videt jeho usmev. Dekuju pane Karpisku
L. K.
My ordinaci navštívili 2x z důvodu kontroly kyčlí novorozence. Sestra i lékař velmi milí. Kladně hodnotím, že jsme ani jednou dlouho nečekali a vyšetření proběhlo též svižným tempem s ohledem na miminko.
Eva Š.
K tomuto lékaři nechodit. Ztráta času. Velmi nepříjemný, ustepacny, neprofesionální. Na mou otázku, jakou obuv doporučí 2letemu dítěti, odpověděl: "Nevím, nejsem švec." Celkově vysetreni nedostatečné. Byli jsme tam dnes poprvé a naposledy. Celé zařízení špatné a sestru práce velmi nebaví.
Zdeněk
Měl jsem potíže s kolenem, tak jsem zašel za panem doktorem Karpíškem, který mi řekl, že jsou to růstový bolesti, že to přejde a byl velmi neprijemny. Takze jsem měl ty bolesti dalsi 3 roky a pak uz jsem mel takovy bolesti, ze jsem nemohl ani chodit. Jel jsem za jiným doktorem az do Kladna, ktery me poslal na magnetickou rezonanci a tam se zjistilo ze mam celou dobu špatný meniskus, ktery se musel na operaci vytvarovat. Zbytecne 3 roky bolesti. Doktora hodnotim velmi negativne!
S.
Veľké prekvapenie v negatívnom slova zmysle. Prišla som na základe odporúčania z neurológie (boli mi predpísané rehabilitácie kvôli krčnej chrbtici), kde mi pri magnetickej rezonancii zistili ako vedľajší nález skoliózu chrbtice. Keďže pán doktor v systéme nevidel sprievodnú správu k MR, považoval to za bezpredmetné a ledva ma vyšetril. Neodpustil si pritom ani uštipačné poznámky na adresu neurológa. Vyšetrenie prebehlo "od oka", na krčnú chrbticu mi ani nepozrel. Keď som sa zmienila, že už v 16tich mi zistil skoliózu ortopéd a predpísal mi ortopedické vložky do topánky, problém bagatelizoval, povedal, že nemám v žiadnom prípade nič nosiť, že chrbát mám rovný a spýtal sa ma, či som sklamaná. Sklamaná som, ale jedine z jeho prístupu. Hľadám iného ortopéda. Toto bola po asi hodine čakania kompletná strata času.
Radek
Nejde ani tak o doktora a jeho pristup k pacientum, ale sestra me objedna na patek na rano na kontrolu.Dovolat se je temer nemozne, jelikoz u telefonu malokdy nekdo je.Jiz jsem si zvyknul, ze objedna na stejnou hodinu 10+ lidi, takze prijdete rano a odchazite dopoledne / odpoledne ... Ale ze prijdu do ordinace a ta bude zavrena mrizi a zamkem s tim, ze se operuje, to me po 2 mesicich cekani fakt nastvalo.Hodina + cesty tam a zpet v haji.Muj telefon maji, doklady za leky ci sluzby zasadne nedavaji.To nemohli investovat korunu a zavolat mi at prijdu jindy ??? Jdu hledat jineho lekare ...
Radka Čámská
Velmi arogantní a neochotný. V únoru jsem upadla na lyžích a luplo mi v koleni. Byla jsem 2x na pohotovosti s bolestmi a řekli mi, že to vypadá na vazy v koleni. Tak jsem navštívila pana doktora a ten mě ujistil, že je to nesmysl a ať si na koleno dělám "priznicový zábal". Samozřejmě se mi to nezdálo a navštívila jsem jiného ortopeda a ten mě poslal na MR. A diagnoza utržený přední křížový vaz a prasklá chrupavka, nyní jsem již po operaci. Pan doktor Karpíšek ať raději neordinuje, protože on neléčí, ale zesměšňuje pacienty.
Ortopedové s Vojenská zdravotní pojišťovna ČR v Praze
Ortopedové s Oborová zdravotní pojišťovna v Praze