Zobrazit ostatní profily internistů v okolíCeník
Věrka
Přešla jsem k panu doktorovi od jiného internisty, a je to lékař na sem místě. Je poctivý a svědomitý, vše Vám řádně vysvětlí a pokud je člověk nervak jako já tak věřte, že u něho budete v naprostém klidu :-) Mohu jen doporučit.
Iveta Maršíková
Konečně jsem našla skvělého a profesionálního lékaře pro mou ceru.Sestřička úžasná a strašně příjemná.
Má cera se vždy těší až půjdem na kontrolu.
Vítězslav N.
S lepším přístupem a profesionalitou jsem se ještě nesetkal.Po těžké autonehodě mi ofoukal všechny bolístky :-) Na sestru si nemůžuv vůbec stěžovat,mohu jen chválit .Za to že mně vzali o 10! minut později než jsem byl objednán se mi strašně omlouvala a ještě mi uvařila čaj :-D Mohu jen doporučit.Vítězslav N.
sv
Je to prima doktor. Působí na mě velmi příjemným dojmem.
Ze všech doktorů, které jsem kdy poznal, na mě on působil tím nejlepším dojmem. Je pečlivý, svědomitý a k pacientům se chová opravdu s úctou.
Sestra je už v poho...
MUDr Karpiánus, je veliký odborník, ledský, spolehlivý a se smyslem úcty k pacientůp!
j.v.
Pan Doktor je opravdu velmi dobrý specialista, za to nemá příliš dobrou ruku při volbě sestry. Je velmi nepříjemná někdy fakt až na pěst.
Pan doktor Karpianus je člověk na správném místě. S takovýmto přístupem jsem se ještě nikdy u žádného lékaře nesetkal. Není to typ člověka, který bere pacienta jako ,,další na řadě". Děkuji Vám za to, co jste pro mě udělal, bez Vás bych tu již dávno nebyl. V.J.