Jirik
Před lety jsem na doporučení přešel k dr. Juřenčákovi. Předchozí šumperský doktor mně dělal přednášku jak je nutné zub vyrtrhout nebo bude nutné později i sekat kost. Nechtěl jsem se s tímto úsudkem smířit. Dr. Juřenčák po vyšetření rozhodl, že stačí přeléčit. Zub je spoustu let bez problémů. Dr. Juřenčákovi jsem velmi vděčný a cesta do Zábřeha se mně vyplatí. Velice si ho vážím a děkuji za jeho profesionální přístup.
upřímný
Tenhle zubař je sice milý, hodný, vrtání u něho nebolí, ale kdo k němu chodí dlouhodobě, tak mu zničí svými neodbornými zásahy zuby. (vypadávají neustále plomby, výplně kanálků otřes, nevidí kazy atd.) Přešel jsem od něj k jinému zubaři a udělat to o trochu později, tak jsem přišel o všechny zuby. Plomby od pana Juřenčáka nedrží a vypadávají, a tak bych mohl pokračovat. Jen taková perlička na závěr, když jsem byl naposledy u něj a ptal se jestli mám nějaký kaz, tak se podíval a řekl, že vše je ok následně za dva dny jsem přešel k jinému doktorovi, byl mi udělán rentgen, který odhalil 14 kazů.
DOBRÝ DEN PTATE SE JAKÝ JE PAN DOKTOR A JEHO ORDINACE MOHU VÁM ŘÍCT ŽE PAN DOKTOR JE VELMI PROFESIONÁLNÍ A LIDSKÝ, ČLOVEK NA SVÉM MÍSTĚ,KTERÝ VÁM VŽDY POMŮŽE.ORDINACE JE MODERNĚ A UTULNĚ VYBAVENÁ SESTRIČKA VŽDY MILÁ A PŘIPRAVENÁ.DĚKUJI ZA ŠIKOVNÉ RUCE PANA DOKTORA A ÚSMĚV KTERÝM NÁS OBDAROVÁVÁ.PANA DOKTORA VŠEM VŘELE DOPORUČUJI. JANA
Ali
Jako zubař špica - jako člověk - pokud se špatně vyspí, tak i dospělého chlapa vyžene z ordinace jako malé dítě
Kubíčková
Mohu ho doporučit, jako zubař se vyzná.
důchodce
Příjemný, dobrý odborník a velkorysý!