Zobrazit ostatní profily zubařů v okolíSlužby a ceník služeb
Ostatní služby
Air flow
Korunky
OPG
Piezochirurgie
Preventivní stomatologie
Rentgeny
Monika
Pan doktor mi doslova zachránil zuby, vždy ochotný, empatický, přesně ví co dělá a zákroky jsou bezbolestné. Navíc má skvělou, milou a ochotnou sestřičku. V ordinaci je vždy skvělá nálada, člověk odchází s dobrou náladou a opraveným úsměvem :-)
Radka
Velice ochotny zubar, ale bohuzel mam pocit, ze mu jde jen o penize. Na pohotovosti mi spatne vycistil kanalky,zalomil tam zubni nastroj a svoji chybu nepriznal. O zub jsem jeho nedbalosti prisla.
Pepíno
pan doktor Hanusek mi vyléčil problémy spojené nejenom s chrupem, ale i se strachem z návštěv dentistů - což byla zásluha jeho kolegů, k nimž jsem dříve chodil. Děkuji. :-)
Věra T.
Hledala jsem, hledala . . . a našla. Skvělého zubaře, bezva odborníka. Komunikace super, přístup profesionální.
Pavla
Pan doktor se mi zdá velmi neochotný a někdy skoro až arogantní. Myslím si, že by měl přehodnotit přístup k pacientům kteří platí nemalé peníze za jeho služby.
Perfektní přístup a komunikace a ochota. Příjemné prostředí. Umí, a nechá si za to zaplatit. To je do budoucna stejně jediný rozumný přístup. Proč takových není více ?
Stoprocentní v každém směru - přístupem k pacientům, k vykonané práci, zdokonalování se ve svém oboru. Opravdu můžeme vřele doporučit!!
Struppová
Sice jsem u pana doktora jen krátkou dobu, ale i to stačí na to, abych mohla říct, že je to nejlepší zubní lékař jakého jsem potkala. Opravdu před ním klobouk dolu. Mohu všem vřela doporučit
ondra
Kvalitní lékař ale bohužel taky ne nejlevnější
Náš zubní lékař! Nejlepší!