MUDr. Milan Hanusek

Zubař, Dentální hygienistka, hygienista Více

Havlíčkův Brod 1 adresa

Kontaktní údaje

Pacientům poskytujeme pouze dle nám dostupných informací co nejkvalitnější ošetření. Tím, že nespolupracujeme s pojišťovnami, nejsme tlačeni do kompromisních řešení a použití laciných materiálů, abychom „se vešli“ do toho, co pojišťovna za výkon hradí. Náš tým se průběžně vzdělává a naši ordinaci soustavně vybavujeme moderními technologiemi, jako je piezochirurgie, laser a podobně. Jsme schopni zajistit veškeré stomatologické ošetření kromě komplikovanější chirurgie – pro tyto zákroky máme k dispozici ordinace kvalitních chirurgů se kterými spolupracujeme.

• Dentální hygiena

Jak fungují ceny?

Monika

Číslo ověřené
Umístění: Praktický zubní lékař • Preventiv...Vícení stomatologie Méně

Pan doktor mi doslova zachránil zuby, vždy ochotný, empatický, přesně ví co dělá a zákroky jsou bezbolestné. Navíc má skvělou, milou a ochotnou sestřičku. V ordinaci je vždy skvělá nálada, člověk odchází s dobrou náladou a opraveným úsměvem :-)

R

Radka

Číslo ověřené

Velice ochotny zubar, ale bohuzel mam pocit, ze mu jde jen o penize. Na pohotovosti mi spatne vycistil kanalky,zalomil tam zubni nastroj a svoji chybu nepriznal. O zub jsem jeho nedbalosti prisla.

Pepíno

pan doktor Hanusek mi vyléčil problémy spojené nejenom s chrupem, ale i se strachem z návštěv dentistů - což byla zásluha jeho kolegů, k nimž jsem dříve chodil. Děkuji. :-)

Věra T.

Hledala jsem, hledala . . . a našla. Skvělého zubaře, bezva odborníka. Komunikace super, přístup profesionální.

Pavla

Pan doktor se mi zdá velmi neochotný a někdy skoro až arogantní. Myslím si, že by měl přehodnotit přístup k pacientům kteří platí nemalé peníze za jeho služby.

Perfektní přístup a komunikace a ochota. Příjemné prostředí. Umí, a nechá si za to zaplatit. To je do budoucna stejně jediný rozumný přístup. Proč takových není více ?

Stoprocentní v každém směru - přístupem k pacientům, k vykonané práci, zdokonalování se ve svém oboru. Opravdu můžeme vřele doporučit!!

Struppová

Sice jsem u pana doktora jen krátkou dobu, ale i to stačí na to, abych mohla říct, že je to nejlepší zubní lékař jakého jsem potkala. Opravdu před ním klobouk dolu. Mohu všem vřela doporučit

O

ondra

Kvalitní lékař ale bohužel taky ne nejlevnější

Náš zubní lékař! Nejlepší!