Zobrazit ostatní profily ortopedů v okolíCeník
Iveta Novakova
Nejlepsi ortoped v CR !
Me operoval pred 20lety koleno .Nedam na nej dopustit ! Professional a laskavy clovek.
Iveta Novakova
Miluše K.
Pan doktor operoval mého syna po úrazu a ještě jedna operace ho čeká Po úrazu dali synovi na úrazovce ortézu a obvaz s doporučením, aby si "někam zašel". Nebýt toho, že jsme se dostali do péče Mudr Handla, který ho ihned operoval, protože měl utržené křížové vazy v koleni i kotníku, asi by to dopadlo velmi špatně. Je to vynikající lékař a skvělý odborník.
Jacqueline R.
Díky němu můžu dál dělat svou práci fyzioterapetky. A naprvní pohled poznám, kteří mí pacienti jsou od pana doktora. Odvádí úžasnu práci.
Pana doktora Handla si velmi vážím, poslali mě k němu, protože u nás v malém městě si se mnou rok nevěděli rady... a díky unikátní operaci kolene, kterou se rozhodl můj problém řešit, jsem opět v pořádku. Je to velmi sympatický člověk, který ví, co dělá a nebojí se zkoušet nové věci.
Je super.Akorát nechápu první hodnocení.Jde asi o omyl.Tento lékař je ortoped ne zubař...
S ostatními mohu jen souhlasit. Je to vynikající doktor, kterého bych přála všem. Nikdy nic nepodcení, dostane se vám opravdu to, co je třeba. Nedocenitelné je i to, že pacientovi poví o všech jeho krocích a tedy o průběhu všeho, co se bude dít a co bude pacient cítit. Navíc nikdy nezapomene udělat rentgen mezizubních prostor(ať je to prevence nebo opakovaný zákrok), aby se ujistil, že je opravdu vše v pořádku. Musím řici, že k tomuto doktorovi nezapomínám chodit pravidelně, je to totiž potěšení.
jasná volba
Upravit nebo spravovat profilOrtopedové s Vojenská zdravotní pojišťovna ČR v Praze
Ortopedové s Oborová zdravotní pojišťovna v Praze
Ortopedové s Zdravotní pojišťovna ministerstva vnitra ČR v Praze