Zobrazit ostatní profily praktických lékařů v okolíCeník
H.Kopencová
Pan Doktor,jeli to třeba dojíždí i domů vyšetřit.Popřípadě konzultujte léčbu se specialistou.Takových lékařů je třeba.Snaží se přijít věci na kloub lidově řečeno.
M.E.
Měla jsem bolesti zad,myslela jsem ze to prejde ale po tydnu,kdyz to neprechazelo sla jsem za panem doktorem.Pan doktor je velice příjemný a ihned mi pomohl,přistupuje profesionalně.
janagordon
Pan doktor Geleta mne vzal bez problemu prestoze jsem byla jen na chate. Vysetril a poskytl nezbytne osetreni s profesonalitou. Byla trpelivy a mela jsem dobry pocit z navstevy.
GP
Dobrý den, u pana doktora jsem 2 roky, nyní poprvé s ním řeším vážnější věc ohledně pracovního úrazu, a musím říci, že je velice vstřícný a vyslechne mne. a to je pro mne jako pacienta velice důležité. a má moc milou sestřičku :o) Gabriela
Ja jsem k panu doktorovi prisla jako tehotna... byl velice prijemny, bez problemu me hned vzal...a vzdy me uzdravi, kdyz onemocnim.....:) Je mily clovek...:)
jse trans..... znám ho od dětství a nedám na něj dopustit vždy jen mu řekla vše po pravdě a 99 procent vyhověl a pomohl i když vůbec nemusel, mohl říci najděte si specialistu. tak jak chcete pomlouvat Geletu profesně tak se moc nad sebou zamili!!!!
už ho mám od dětství
jsem s panem doktorem vždy spokojená
S tímto lékařem mám dobre zkusenosti.Je vstricny.
Já jsem tedy s Mudr. Geletou spokojena. Přešla jsem k němu od doktora Prouzy, takže jsem možná ráda za každou změnu, ale stejně jsem nikdy neměla problém.