MUDr. Milan Emler

Ortoped Více

Mladá Boleslav 1 adresa

Kontaktní údaje

Oborová zdravotní pojišťovna

Zobrazit ostatní profily ortopedů v okolí

Umístění: Poliklinika Škoda • Jiný

Hrozný, už nikdy víc, pak doktor poznal že mám oteklou nohu což jsem věděla i bez něj, i přes objednání mne vzal o hodinu déle stim že on je tady král a určuje si pořadí takže se můžete objednat a pak si na to vzít dovolenou, už nikdy!!?

Z
Umístění: Poliklinika Škoda • Jiný

Pan doktor Emler mi vždy dokázal pomoci, vše vysvětlit a poradit. Nikdy jsem nečekala dlouhou dobu, i když byla čekárna plná. Každopádně je lepší se objednat, sestřička je velmi příjemná a vyjde vám vstříc...
Výborných lékařů - specialistů je málo, proto bychom si měli vážit každé pomocí, která je nám dostupná, a obzvlášť pan doktor je zkušený lékař s lidským přístupem, rozsáhlými znalostmi ve svém oboru a vynikajícím přístupem k pacientům.
Děkuji.

O
Umístění: Poliklinika Škoda • Jiný

touto cestou chci podekovat Mudr Emlerovi za jeho peci super doktor mohu vrele doporucit ve svem oboru kapacita

Umístění: Poliklinika Škoda • Jiný

Moje zkušenost z dnešní návštěvy pana doktora Emlera je naprosto pozitivní a příjemná. Je to odborník, který srozumitelně a jasně řekne, co svým vyšetřením zjistil a jakou léčbu doporučuje a nasazuje. Na co jsem se zeptala, na to jsem dostala příjemnou a inteligentní odpověď. Co víc si od lékaře přát ? Děkuji jemu i sestřičce za milé jednání.

Umístění: Poliklinika Škoda • Jiný

Asi tak ,do týdne je pan doktor schopen mě přijmout a vyřešit akutní stav.... takže skvělé.!
A vy kdo máte 30 kg nadváhu ....asi se dívíte,že máte problémy s pohybem....naprosto souhlasím,přijďte,až zhubnete!

Umístění: Poliklinika Škoda • Jiný

Neposlouchá vůbec. Chování úplně hrůza. Ztracený čas.

MUDr. Milan Emler

Když se nestydíte za svůj názor, proč za své jméno, anonyme, paciente?

Umístění: Poliklinika Škoda • Jiný

Pan doktor,než se mně zeptal s čím přicházím na mně spustil co dělám,že jsem tak silná,nechal přiněst váhu,abych se zvážila.Beru antidepresiva po kterých jsem přibrala a on mi řekl,že by každý kdo bere antidepresiva musel být jako koule.Neumí jednat s lidmi a nemá vychování.Sám není 100%.

Umístění: Poliklinika Škoda • Jiný

Mohu potvrdit to že je to je dobrý chirurg. Profesionál jen přes chirugii. Dělal mi dvě operace a jsem spokojen. Bohužel má problém s jednání s lidmi. Dnes jsem navštívil jeho ordinaci s mojí matkou, každý samostatně. To co jsem se zpětně dozvěděl se mnou otřáslo. Jeho jednání bylo otřesné, zřejmě neumí jednat s ženami, ponížení a pláč v jeho ordinaci. Není to psycholog, ale tak jak zachoval..... no coment

Umístění: Poliklinika Škoda • Jiný

Dobrý den, musím sdělit, že p.doktor Emler je opravdu odborník na svém místě Příjemná sestřička i pan doktor.
Velmi mně pomohl okamžitě od bolesti v podkolenní a velmi zručně mně ulevil punkcí.
Není se čeho obávat. Dávám pět hvězdiček.

Umístění: Poliklinika Škoda • Bolesti zad

Dnešní návštěva u pana doktora byla strašná. Neslušné a neprofesionální chování. Přišla jsem za panem doktorem z důvěrou a za odborníkem. Vyvolal ve mě nepříjemné pocity otyle ženské, která se snad nehybe,ktera ani neví kde je zadek, co je sport a kde je kříž a bedra. Přitom miluji pohyb a sport. Lituji, že jsem se nezmohla, když mě poslal jak onuci svléknout se do spodního pradla, říci mu jak strašně se chová a odejít. Příště se musím rychleji rozhodovat. Tento pan by se měl naučit pravidla slušného chování a úctu k lidem a vazit si jich jako svých pacientů. V životě takového doktora už nechci ani vidět.